SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Güzel Haber! Geri Ödemesiz Hesaplara 2 Bin TL Yatırılacak

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Güzel Haber! Geri Ödemesiz Hesaplara 2 Bin TL Yatırılacak

Gelen son bilgilere göre, 2000 TL ek ödeme almak isteyen SSK ve Bağ-Kur emeklileri hemen başvuru yaparak hesaplarına bugün ödeme alabilecek.

Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemelerde, 2000 TL alabilmeniz için müracaat yapmanız gerekmektedir. Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemeler kredi ya da kredi kartı değil, kredili mevduat hesabı olarak artı para diye hesabınıza yatacağı belirtildi.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden artı para başvurusu yapmak isteyen emekliler şubelere gitmeden bu işlemleri yapabilecek.  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yapmış olduğu açıklamada müracaat yapacak olan kişilerin bankadan maaş alma şartını söylüyor. Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın internet şifresi ile beraber giriş yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı ya da banka mobil uygulaması üstünden yapacağınız başvuru sonrasında hesabınıza 2000 TL ve üstünde artı para atabileceksiniz. 

2000 TL ödeme hesabınıza yattıktan sonra sizlere hemen sonuç verilecektir. Uygun faiz oranları ile beraber işlem yapacak olan kişiler, internet bankacılığını kullanarak ne kadar onay aldıklarını görebileceklerdir. 

Diğer Bankalar...

Sadece  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank değil, ülkemizde bulunan diğer özel bankalar üstünden de 2000 TL için başvurabilirsiniz. Özellikle kampanya için ilan veren Yapı Kredi Bankası, esnek hesap adında Denizbank ise Kurtaran hesap adı ile nakit ödemeleri veriyor. Başvuruları yine bankaların müşteri hizmetleri numarasından ve internet bankacılığı üstünden yapabileceksiniz. Başvuru yaptıktan sonra onay alan kişiler hemen sonucu alacaklardır. 

Özellikle Akbank Denizbank Garanti Bankası ve Finansbank bu konu da hızlı bir biçimde müşterilere destek olanağı sağlıyor. Sizlerde maaşınızı bankalar üstünden alıyorsanız internet bankacılığı aracılığıyla artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Artı para başvurusu ayrıca kredili mevduat hesabı olarak da geçiyor. Kredili mevduat hesabı başvurusu yaptığınız da artı para olarak 2000 TL hesabınıza yatacaktır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.