SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde! Hesaplarınıza 1800 Lira Ödeme Yapılacak

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde! Hesaplarınıza 1800 Lira Ödeme Yapılacak

Emeklilere bin 800 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu ödeme ile birlikte maddi zorluk içinde olan emekliler rahat bir nefes alabilecek. İşte ayrıntılar...

Emeklilerin uzun bir süredir beklediği yüksek promosyon müjdesi Akbank’tan geldi. Banka emekli müşteri sayısını artırmak için yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kapsamda maaşını Akbank’a taşıyanlara 1.800 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

Bankalar emekli müşterileri ellerinden kaçırmamak için promosyon ödemelerini giderek artırmaya başladı. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da emeklilere yapılacak promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor.

ÖDEMEDEN KİMLER YARALANABİLİR?

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından olan Akbank’ta yeni promosyon ücretini açıkladı. Yeni emekli olup maaşını Akbank’tan alacakların beraberinde hali hazırda değişik bir bankadan emekli maaşı alanlar da bankanın yüksek promosyon ödemesinden yararlanabilecek.

BAŞVURU SÜRESİ

Akbank’ın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını 30 Eylül 2021 tarihine kadar bankaya taşıyanlar, maaşa göre 1.800 TL’ye kadar promosyondan yararlanabilecek.

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur üzerinden emekli olan vatandaşlar, maaşlarını taşıyarak ödemeyi alabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER VE NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Yüksek promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların 30 Eylül 2021 tarihine kadar müracaat yapması gerekiyor. Başvuru sırasında 3 sene boyunca Akbank’ta kalınacağına dair taahhüt verilmesi gerekiyor. Taahhüt verilmesi sonrasında ilgili ödeme emekliye verilmektedir. Başvuru işlemleri Akbank’ın şubeleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bunun beraberinde hiç şubeye gitmeden e-devlet üzerinden de maaş taşıma işlemi gerçekleştirilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.