Ülke ikiye bölündü! Elon Musk Sevenler ve Sevmeyenler..! Dogecoin ne olacak böyle...

Ülke ikiye bölündü! Elon Musk Sevenler ve Sevmeyenler..! Dogecoin ne olacak böyle...

Dogecoin kadar yerini haketmeyen bir coin olamaz projesi olmayan şaka amaçlı çıkan bir coinin sadece Elon Musk twit attı diye manipüle edilerek yükselip duruyor. Okadar takımlarla anlaşması olan chz de 3 aydır duruyoruz twit yüzünden yükselen coin chz yi geçiyor şaka gibi ya

Elon Musk'un desteklediği Doge Coin tüm kripto borsasını alt üst etmeye devam ediyor. Sosyal medya da kripto paraya yatırım yapanlarda ikiye bölündü. Kripto para borsası Bitcoin'den sonra Dogecoine bağlı olarak bir iniyor bir yükseliyor. 

Doge coin yakın zaman da Bitcoin'ni tahtından edecek mi?

Peki ne olacak böyle?

8 Mayıs tarihinde NBC TV'de yayına katılacak olan Elon Musk'un konuşması şimdiden kripto para piyasasında fiyatlanmaya başladı..

İşte haberimizin son dakika detayı...

8 Mayıs dogecoin beklentisi! Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak! Saturday Night Live saat kaçta başlıyor? Dogecoin üzerinde Elon Musk etkisi devam ediliyor. Şaka amaçlı kurulan dogecoin kripto para piyasasında beklenmeyen bir ivme kazandı. Elon Musk’ın 8 Mayıs tarihinde çıkacağı programda yapacağı açıklamaların dogecoin üzerinde etkisinin büyük olacağı düşünülüyor.

Dogecoin kripto para piyasasında 6. kripto para birimi konumuna geldi. Dogecoin’in kısa sürede elde ettiği başarı kripto para yükselişini şaşırttı. Dogecoin kısa sürede elde ettiği başarının arkasındaki isim ise Elon Musk oldu. Elon Musk, DOGE ile ilgili yaptığı çeşitli açıklamalarla onu ABD’nin en çok konuşulan yatırım araçlarından birisi haline getirdi. Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak olması ise yatırımcıları heyecanlandırdı. Saturday Night Live saat kaçta başlıyor?

Haberimizin özet kısmında yazdığımız açıklama sosyal medya hesabında paylaşan bir kullanıcıya ait olup burada paylaşılan içeriklerimiz yatırım tavsiyesi değil..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.