Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Youtube'dan uyardı! 1 Dolarınız bile varsa sakın bunu yapmayın..

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Youtube'dan uyardı! 1 Dolarınız bile varsa sakın bunu yapmayın..

Dolar hakkındaki iddialı rakamlar ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde az miktarda dolan olanlara da seslenerek, ''Sakın satmayın'' çağrısı yaptı. İşte Selçuk Geçer'in dolar için beklediği yeni seviye.

Dolar kurunda yüksek tahminler veren ve bu yüzden BDDK tarafından hakkında suç duyurusunda dahi bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, cebinde dolar olan vatandaşlara seslendi.

Enflasyon oranı 80, 21 seviyesine çıkarken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, bunun için ciddi uyarılarda bulundu. Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya dikkat çekti. Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesini yaptı

'DOLAR KURUNDAN SERT HAREKETLER GELECEK'

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" dedi.

KAÇINILMAZ SON

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

'SAKIN DOLAR SATMAYIN'

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için 'Dolarınızı satmayın' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.