Yatırımcılar Dikkat! Bu Coinler Mart Ayında Patlayacak

Yatırımcılar Dikkat! Bu Coinler Mart Ayında Patlayacak

Dünyayı ele geçiren kripto para yatırımcılığı ile ilgili her gün bir yeni haber yayımlanmaya devam ediyor. Piyasanın dalgalanmasında büyük payı olan Bitcoin’in yanı sıra, her gün başka bir alt coin piyasaya girmeye devam ediyor. Kripto para trader’i ve Youtuber Ben Armstrong, Mart ayında patlayacak coin projelerinden bahsetti.

Alpha İlk 100’e Geri Dönecek!

Kripto para trader’i ve Youtuber olarak bilinen Ben Armstrong, yükseleceğine inandığı kripto coinleri paylaştı. Yükseleceğine inandığı altcoin projelerine yönelik yorumlar yapan Armstrong, dördüncü seçiminin Alpha Finance (ALPHA) olduğunu söyledi. Şu an için Coinmarketcap’ta 124. sırada yer alan Alpha, büyük olasılıkla ay sonuna doğru ilk 100’e girecek. Armstrong’a göre şimdilik yüzde 20’lik bir kırılmanın ortasında.

Mart Ayının En Patlayıcı Projelerinden Biri: Nord Finance

Analist olarak da bilinen Armstrong’un listesinde üçüncü sırada yer alan altcoin Nord Finance. DeFi’ye yatırım yapmayı basitleştiren bir ekosisteme sahip olan Nord Finance, ayın düşük değerli cevheri olarak dikkat çekiyor. Herhangi bir merkezi olmayan Nord Finance’nin en umut vadeden coinler arasında yer alıyor. Çünkü merkezi olmadığı için herhangi bir zincirde çalışabilir.

Terra İnternetin Para Birimi Haline Gelebilir

Armstrong’un radarındaki bir diğer altcoin ise Terra. Listesinde ikinci sırada yer alan Terra, birkaç hafta konsolide edildikten sonra kopuşun eşiğine gelebilir. Armstrong’a göre DeFi’da şok edici bir proje olan Terra, internet için programlanabilir bir para birimi. Armstrong’un analizlerine göre Terra, insanların kripto paralarını sorunsuz bir şekilde harcamalarına izin veren farklı para birimlerine sabitlenmiş bir stablecoinlere sahip. Sadece bugün için değil, uzun vadede gözümüzü açmamızı öğütleyen Armstrong, hedeflerin gerçekleşirse internet para biriminin Terra olacağını savunuyor.

Bitcoin İçin Artık Biriktirme Vakti Geldi

Kripto para analisti Armstrong, Bitcoin için artık biriktirme vaktinin geldiğini vurguluyor. Konuya yönelik olarak ise şunları söylüyor:

“Bitcoin bu noktada hepimizin düşündüğünden çok daha iyi bir performans gösteriyor. Şubat ayının sonunda büyük bir düzeltme yaşayan Bitcoin, öncesinde büyük bir patlama ile 60 bin dolar bandını denedi. Bu durum kısa vadede portföylerimiz için kötü olsa da gerçek şu ki, Mart ayındaki yükseliş hareketi için ay sonundaki düşüş hareketi hayati önem taşıyordu.”

*Tüm yazdıklarımız analist ve Youtuber Ben Armstrong’a aittir. Sondakika7 tarafından herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.