Ziraat bankası, Halkbank duyurdu! TOKİ'ye Ev borcuolanlara için fırsat kapıda! Evlerde %22 indirim dönemi

Ziraat bankası, Halkbank duyurdu! TOKİ'ye Ev borcuolanlara için fırsat kapıda! Evlerde %22 indirim dönemi

Ev almak isteyen vatandaşlarımızın fırsat yüzlerine güldü. Konut fiyatlarında yüzde 22 indirim yapıldı. Başvurular başladı.

Faizler ve konut fiyatları yükseldiği için ev alamayan vatandaşlarımıza müjde geldi. Devlet destekli konut satışlarına yüzde 22 indirim yapıldı. Koşulları sağlayan her vatandaşımız bu indirimden yararlanabilecek.

BAKAN AÇIKLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. TOKİ ev fiyatlarında yüzde 22 indirime gitti. İndirim koşulları da açıklandı. Koşulları sağlayan her vatandaşımız başvurularını yaparak bu fırsatı değerlendirebilecek. Başvurular ise 21 Eylül’de başlıyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Toplu Konut İdaresi tarafından borcunu erken ödemek isteyen vatandaşlar için bu yıl ikinci kez indirim fırsatı başlatıldı. Gelen yoğun talepler üzerine bugünden itibaren başvurular alınacak. 19 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyası ile borcunu ödeyen vatandaşlar tapularını hemen alabilecekler! aynı indirim iş yeri ve diğer taşınmazlar içinde geçerli olacak.

19 Ekim’e kadar başvurularını tamamlamayan vatandaşlar kampanyadan yararlanmayacak.

İNDİRİM KOŞULLARI AÇIKLANDI

Toplu Konut İdaresi tarafından sunulan indirim kampanyasından yararlanmak için vatandaşların geri kalan borç bakiyesinin yüzde 25’inden fazlasını peşin ödemeleri gerekiyor. Böylece yüzde 22 oranında indirim kazanacaklar. 19 Ekim’den sonra ödenen borçlarda ise indirim oranı yüzde 10’a düşürülecek. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşların karşılaması gereken koşullar şu şekilde;

  • Geri ödeme taksitleri 2020 yılı haziran ayı itibariyle başlamış
  • Taksit sayısı 12’den fazla olan taşınmaz sahipleri

Kampanya ve indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar taşınmazlarını aldıkları bankadan düşük faizli konut kredisi kullanabilecek. Ayrıntılar için her vatandaşımızın aracı bankaya gidip bizzat görüşme sağlaması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.