Eskişehirspor Altınordu maçının hazırlıklarını tamamladı

Eskişehirspor Altınordu maçının hazırlıklarını tamamladı

TFF 1. Lig’in 11. haftasında yarın sahasında Altınordu’yu konuk edecek olan Eskişehirspor, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Var yönetiminde 11:30’da başlayan antrenmanda Eskişehirsporlu oyuncular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Karşılaşma saatini beklemeye geçen siyah-kırmızılılar tesiste kampa girdi. Maç öncesinde İzmir temsilcisi Altınordu topladığı 20 puan ile liderlik koltuğunda otururken, Eskişehirspor ise 1 puan ile son sırada yer alıyor.

TFF 1. Lig’in 11. haftasında yarın sahasında Altınordu’yu konuk edecek olan Eskişehirspor, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Var yönetiminde 11:30’da başlayan antrenmanda Eskişehirsporlu oyuncular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Karşılaşma saatini beklemeye geçen siyah-kırmızılılar tesiste kampa girdi. Maç öncesinde İzmir temsilcisi Altınordu topladığı 20 puan ile liderlik koltuğunda otururken, Eskişehirspor ise 1 puan ile son sırada yer alıyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.