Gümrük kapısında 650 paket kaçak sigara yakalandı

Gümrük kapısında 650 paket kaçak sigara yakalandı

Gaziantep’in Karkamış Gümrük Kapısı’nda, Suriye’den Türkiye’ye giren araçlarda yapılan aramada 650 paket kaçak sigara ele geçirildi.Karkamış Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye giren 2 aracı durdurdu. Yapılan aramada 650 adet kaçak sigara ele geçirildi. 2 araç sürücüsü de ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’in Karkamış Gümrük Kapısı’nda, Suriye’den Türkiye’ye giren araçlarda yapılan aramada 650 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Karkamış Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye giren 2 aracı durdurdu. Yapılan aramada 650 adet kaçak sigara ele geçirildi. 2 araç sürücüsü de ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.