Kaymakam Mutlu engellileri unutmadı

Kaymakam Mutlu engellileri unutmadı

Araban ilçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçede bulunan 18 yaş altı 66 engelli çocuğu evlerinde ziyaret ederek hediye dağıttı.

Araban ilçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçede bulunan 18 yaş altı 66 engelli çocuğu evlerinde ziyaret ederek hediye dağıttı.

Dünyadaki en büyük ilginin sevgisizlik olduğunu belirten Kaymakam Mutlu, “3 Aralık Dünya Engelliler günü olması münasebetiyle ilçemizde bulunan 18 yaş altı 66 engelli kardeşimizi evlerinde tek tek ziyaret ettim. Araban Kaymakamlığının projesi olan ‘’Bizim İçin Değerlisiniz Projesi’’ kapsamında tek tek evlerinde ziyaret ettiğim engelli çocuklarımızla ayrı ayrı sohbet edip sorunlarını dinledim. Her birine ayrı ayrı hediyeler vererek yüzlerini güldürdüm. Dünyadaki en büyük engel sevgisizliktir. Sizleri çok seviyoruz sevgili çocuklar’ ifadelerini kullandı.

Arabanlı 18 yaş altı 66 engelli çocuklar ise, kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mutlu’ya teşekkür etti.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.