Başiskele Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi

Başiskele Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi

Başiskele Belediyesi personeline Sağlık Bakanlığı İlkyardım Yönetmeliği gereğince sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.

Başiskele Belediyesi personeline Sağlık Bakanlığı İlkyardım Yönetmeliği gereğince sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Lego Sağlık Eğitim Çevre Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. uzman eğitimcileri tarafından verilen eğitim iki gün boyunca 12 saat teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına dikkat edilerek Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Temel İlk Yardım eğitimine 30 belediye personeli katılım gösterdi.

Eğitimlerde personele, temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklığı, kalp krizi, kanamalar, kırıklar, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları ile yaralı taşıma, temel ilkyardım kuralları" gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.

Temel ilk yardım eğitimi alan katılımcılar daha sonra Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde yapılan İlkyardım Eğitimi Sınavına katılacak. Teorik ve uygulama olmak üzere iki aşamadan oluşan sınavda başarılı olan belediye personeline onaylı İlk Yardım Sertifikası ve İlk Yardımcı Kimlik Kartı verilecek.

Başiskele Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.