20 Yaşındaki Mervenur Polat’a Ne Oldu? 1 Mart Müge Anlı Programında Yaşananlar....

20 Yaşındaki Mervenur Polat’a Ne Oldu? 1 Mart Müge Anlı Programında Yaşananlar....

Antalya’da yaşayan 20 yaşındaki Mervenur Polat, 19 Ekim tarihinde bir iş hanında kayıplara karıştı. Genç kızın Kayseri’de oturan ablası Ebru Köse, Müge Anlı ve ekibinden kardeşinin bulunması için yardım istedi. En son görüldüğü iş hanındaki esnaflar ve görgü tanığı olarak bilinen Halil İbrahim Şahin konuştu. İşte detaylar...

4 aydır hakkında haber alınamayan Mervenur Polat 20 yaşında ve bir çocuk annesi. Madde kullanan bir grupun yaşadığı evde kaldığı ortaya çıkan Mervenur Polat’a aynı zamanda tecavüz edildiği söylendi. Peki Mervenur Polat’a ne oldu?

Tecavüz Edildiğini Söyledi

20 yaşındaki bir çocuk annesi Mervenur Polat’tan tam 4 aydır haber alınamıyor. Kardeşini merak edip Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Ebru Köse, kardeşi için her gün programa katılmaya devam ediyor. Madde kullandığı iddia edilen Mervenur Polat, Antalya’daki bir iş hanında yine madde kullanan bir grubun evinde kalmıştı. İş hanında ev olarak kullanılan iş yerine gidip gelenlerle ilgili Müge Anlı bilgi toplamaya devam ediyor.

Mervenur Polat’ı son gören kişi olan Gökhan Hamurcu’nun ifadeleri ise şüpheleri arttırdı. Mervenur Polat’ın ev sahibi Cüneyt tarafından tecavüz edildiğini iddia eden Gökhan Hamurcu, Merve’yi ağlarken gördüğünü söyledi. Bu sahneyi gördüğünde ise şoka uğrayarak iş hanının altıncı katından aşağı atladığını söyledi.

Cüneyt Etrafı Temizledi!

Mervenur Polat’ın tecavüz edildiğini gördükten sonra yaşadığı şokla altıncı kattan atladığını söyleyen Gökhan Hamurcu, Ferdi ve İbrahim isimli görgü tanıklarının yanına gitti. Aşağıda çay içen Ferdi ve İbrahim isimli tanıklar ise Gökhan’ı tedirgin gördüklerini belirttiler. İddiaların odağındaki diğer isim olan Gökhan, Cüneyt’in etrafı temizlediğini ve kıyafetleri çöpe attığını gördüğünü söyledi. Etrafın temizlenmesi ve kıyafetlerin çöpe atılması ise cinayet iddialarını güçlendirdi.

Madde bulmak ve kullanmak için iş hanına gittiği söylenen Mervenur Polat’ın yüksek doz uyuşturucudan ya da cinayetten ölmüş olabileceği düşünülüyor.

Daha Önce Bir Evlilik Yapmış

20 yaşında olan Mervenur Polat, daha önceki yaşlarında bir kez evlilik yapmış ve evliliğinden bir çocuğu oldu. Ancak daha sonra boşanan Mervenur Polat, ailesiyle yaşamaya devam ediyordu. Kaybolmadan önce ise bir otelde çalışıyordu.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.