20 Yaşındaki Mervenur Polat'ı Cüneyt A. İple Boğarak Öldürdüğünü Sonunda İtiraf Etti

20 Yaşındaki Mervenur Polat'ı Cüneyt A. İple Boğarak Öldürdüğünü Sonunda İtiraf Etti

Tam 4.5 aydır kayıp olan Mervenur Polat’ın cansız bedenine ulaşıldı! Cüneyt tarafından öldürüldüğü kesinleşen Mervenur Polat cinayetinde tam 5 kişi ceza evine gönderildi. Cesedi kurye tarafından taşınan kızın cenazesi toprağa verildi. Toplam 7 kişinin göz altına alındığı cinayet olayında 2 kişi ifadelerinin ardından salıverildi. İşte kan donduran cinayetin detayları...

Tam 5 Kişi Tutuklandı

Cinayetin ardından Müge Anlı tarafından yapılan soruşturmada toplam 7 kişi polis tarafından stüdyodan alındı. Akşam 19.00’a kadar süren yargılamada cinayet zanlısı Cüneyt Akyol; eziyet ederek canavarca insan öldürmek, nitelikli cinsel saldırı, uyuşturucu madde kullanımı ve temini suçlarından tutuklandı. Gökhan T. ise suç delillerini yok etmek, İbrahim H.Ş. suçu saklamak ve delilleri yok etmek, Aziz K. uyuşturucu madde temini ve dellileri gizleme, Ferdi T. ise yine suç delillerini yok etmek suçlarından tutuklandı.

Tutuklanma kararının ardından Gökhan ve Cüneyt arasında kavga çıktı. Polisler iki zanlıyı birbirinden uzaklaştırdı.

ekran-resmi-2021-03-11-11-35-02.png

Cesedi Kargo ile Göndermişler!

Yapılan incelemeler ve Cüneyt tarafından gelen itiraflar sonucunda, Mervenur’un cesedinin kargo ile taşındığı ortaya çıktı. 4 ay önce öldürülen genç kadını folyoya saran Cüneyt daha sonra balkondan aşağı attı. Balkondan attığı cesedi kurye aracılığı ile kendi babasının evine gönderdi. Daha sonra ise babasının evinde saklamaya devam etti. Kurye ise her şeyden habersiz olduğunu, 50 kilogramlık bir paket taşıyacağını bildiğini söyledi. Bunun üzerine sorgulanmaya devam eden kurye Süleyman G. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kendisinin olayla hiçbir alakasının olmadığını söyleyen Süleyman G. daha önce birçok kez Cüneyt’in çamaşırlarını çuvalla eve bıraktığını söyledi.

Darp Edip İple Boğmuş!

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de sorgulanan Cüneyt A. Mervenur Polat’ı öldürme sebebi olarak kendisine hakaret etmesi şeklinde yanıt verdi. Mervenur Polat’ın olay günü Cüneyt’e hakaret etmesi üzerine sinirlendiğini ve darp ettiğini, daha sonra da iple boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi ise folyoya sardığını ve iş yerinde kurye olarak çalışan bir arkadaşını çağırdığını söyledi. Daha sonra folyoya sardığı cesedi bir halıya koyan Cüneyt, halıyı pencereden aşağı attı. Süleyman G.’nin ise halıya sarılmış olan cesedi taşıdığını söyledi.

Ceset Kokmasın Diye Folyoya Sarmış!

Arkadaşı Süleyman G.’yi çağıran Cüneyt A. cesedi pencereden aşağı halıya sarılı bir şekilde atmış. Daha sonra kurye Süleyman G. Cüneyt’i arayarak, “Babasına yaklaşık 50 kilo ağırlığında kargo götüreceğini” söylediğini iddia etti. Kargoyu alıp Cüneyt A.’nın babasının evine götüren Süleyman G., burada Cüneyt’in gelip kargoyu alarak yukarı çıkardığını ve içerisinde ceset olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Öte yandan evde olduğu söylenen Zeynep U. isimli kadının da cinayet günü orada olduğu ileri sürüldü. Şüpheli Cüneyt A. savcılık ifadesinde cesedi kokmaması için folyoya sardığını söyledi. Kuryeye de ‘elbise’ diyerek taşıttığını savundu.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.