3 Mart Müge Anlı’da Neler Oldu? 20 Yaşındaki 20 Mervenur Bulundu Mu?

3 Mart Müge Anlı’da Neler Oldu? 20 Yaşındaki 20 Mervenur Bulundu Mu?

Geçtiğimiz hafta bakılmaya başlanılan Mervenur Polat dosyasındaki birçok görgü tanığı stüdyoya getirildi. Geçen hafta sizlere de buradan anlattığımız olayla ilgili farklı iki görgü tanıdığı da bugün stüdyoda Müge Anlı’ya cevap verdiler. Peki Mervenur’a ne oldu? Görgü tanıkları olayla ilgili neler dedi? İşte detaylar...

4 aydır hakkında haber alınamayan Mervenur Polat, 20 yaşında ve bir çocuk annesi. Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan Mervenur ile ilgili uyuşturucu kullandığı ve tecavüz edildiği gibi iddialar konuşulmaya devam ediyor. Antalya’da kaybolan genç kız en son ev olarak kullanılan bir iş hanına gitmiş ve orada birçok uyuşturucu madde kullanan kişiyle birlikte bulunmuştu. Mervenur’un Cüneyt olarak bahsedilen kişi tarafından tecavüze uğradığı, Gökhan isimli tanık tarafından programda da söylenmişti.

Cüneyt Etrafı Temizlemiş

Olaya tanıklık eden diğer iki isim Ferdi ve İbrahim ise görgü tanığı Gökhan’ı tedirgin gördüklerini söylemişlerdi. Mervenur’a tecavüz edildiğini ve onu ağlarken gördüğünü söyleyen Gökhan ise olayın şoku ile pencereden atlayarak Ferdi ve İbrahim’in yanına gitmişti.

İddiaların odağındaki bir diğer isim olan Cüneyt ise evini temizleyerek bir sürü çöp atmış. Evini temizlediğini ve çöpleri attığını gördüğünü söyleyen Gökhan ise bu iddia ile cinayet ihtimalini güçlendirdi.

İfadeler İnandırıcı Gözükmüyor

Cüneyt Akyol’a ait olan iş hanındaki eve birkaç gittiğini söyleyen görgü tanığı olan Gökhan Hamurcu ve iki arkadaşının ifadesi sebebiyle kayıp dosyasının, cinayet dosyasına dönüşebileceği konuşuluyor. Mervenur Polat’ı üzerine çarşaf çekmiş ve ağlıyor halde gördüğünü belirten Gökhan, şunları ifade etti:

“Cüneyt, Mervenur ile evin ikinci katındaydı. Cüneyt yukarıdan seslenip beni çağırdı. İçeri girdiğimde Cüneyt çıplaktı ve üzerine kırmızı bir bornoz giymişti. Mervenur’un üzerindeki kıyafetler ise koltuğun üzerindeydi. Çıplak haldeydi üzerine çarşafı çekmiş ağlıyordu. Benden yardım istemedi. Cüneyt ise Mervenur’a sus işareti yapıyordu.”

Cinayet Olduğunu Düşünenler Var

Bugün farklı bir görgü tanığının geldiği programda cinayet iddiaları güçlendi. Programa katılan ve Antalya’da iş hanında bulunan Aziz Kaya, Mervenur’a hayatını kaybetmesine neden olacak bir uyuşturucu madde kullandırdıklarını söyledi. Bu yüzden de Mervenur’un hayatını kaybettiğini, sonrasında da kaçtıklarını düşündüğünü söyledi. Ancak söylenilenler şu an için sadece iddia boyutunda.ekran-resmi-2021-03-03-17-41-56.png

Gökhan Hamurcu ise Cüneyt’in Mervenur’a tecavüz ettiğini, daha sonra kendisine de teklif ettiğini ve teklifi kabul etmediğini söyledi. Daha sonra da korkup camdan atladığını ifade etti.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.