Acun Ilıcalı en zor günlerini yaşıyor! Resmen yıkıldı! Çok sevdiği isim hayatını kaybetti! Kaybettiği o isim...

Acun Ilıcalı en zor günlerini yaşıyor! Resmen yıkıldı! Çok sevdiği isim hayatını kaybetti! Kaybettiği o isim...

Acun Ilıcalı en zor günlerini yaşıyor! Ilıcalı sosyal medyadan paylaşım yaparak üzüntülerini dile getirdi. Çok sevdiği o ismi kaybetti. Canından çok sevdiği kişi için o notları paylaştı. İşte tüm detaylar..

Acun Ilıcalı paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor ancak bu sefer hayranlarını üzecek bir haber ile karşımıza çıkıyor. Canından çok sevdiği bir ismi toprağa vermek zorunda kalan Ilıcalı bu sefer yüzleri güldürmedi. Kendisi ve etrafı için zor anlar yaşayan Ilıcalı, Nazmi Ilıcalı hakkındaki o paylaşımı dikkat çekti. Peki Nazmi Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı için neden bu kadar önemlidir? İşte detaylar.. 

O Ses Türkiye, Survivor gibi yarışmalar ile ön plana çıkan Acun Ilıcalı her platformda kendini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de son dakika gelişmesi ile eğitim sektörüne atılım yaptığını açıkladı. Kendisini hemen hemen her sektörde ve platformda görüyoruz. Bu da onun ne kadar aktif olarak çalıştığının göstergesidir. 

jfyujggj.jpg

Yine geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile hayranlarını derinden üzdü: ‘’Hayatını iyiliğe ve sevgiye adayarak bizlere örnek oldun. Annem ve babam için her zaman özel bir kişiydin. Benim için de bu şekilde özel kalacaksın. Seni hiçbir zaman unutmayacağız. Kalbimizde yaşayacaksın. Mekanın cennet olsun Nazmi ağabey...’’ notuyla bir paylaşım yaptı. 

Nazmi Ilıcalı kimdir? 

Nazmi Ilıcalı, Doğu Anadolu Tarımsal Üreticiler ve Besiciler Birliği içerisinde yer alan ve Organik Nazmi olarak bilinen Acun Ilıcalı’nın amcasıdır. Bir süredir hastalığı sebebiyle savaş verdi. Organik tarım alanında büyük katkıları oldu. Dünya çapında çalışmalarını ismini duyuran isimlerden biri haline geldi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.