Acun Ilıcalı Survivor'da resmen yargı dağıttı! Mavi takımı yerin dibine gömdü! Tozu dumana kattığı anlar viral oldu!

Acun Ilıcalı Survivor'da resmen yargı dağıttı! Mavi takımı yerin dibine gömdü! Tozu dumana kattığı anlar viral oldu!

Acun Ilıcalı Survivor'da resmen yargı dağıttı. Yeni bölümlerine kaldığı yerden devam eden Survivor programı final yolunda seyircileri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Ilıcalı mavi takımı resmen yerin dibine gömdü. İşte detaylar..

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programı olan Survivor’da yine ortalık birbirine girdi. Yeni bölümleri hız kesmeden devam eden Survivor programında gerginlik bütün medyayı sarstı. Acun Ilıcalı yarışmacı Poyraz ve Batuhan arasında yaşanan olaydan sonra konseyde şaşırtan sözler söyledi. Bunun üzerine izleyiciler Acun Ilıcalı’nın bu halini nefesleri kesik izledi. Bütün bu olaylar yaşanırken birden tansiyon yükseldi ve televizyon sahnelerine yansıdı. 

Yarışmacı Poyraz kendi takımı için ayrılan bölgeden çıkarak karşı takım için ayrılan bölüme gitti. Poyraz, Batuhan ile sert bir tartışma yaşadı. Batuhan’a oyunculuğu ile ilgili kötü ithamlarda bulundu. Bunun üzerine Batuhan bu olay karşısında sinirlendi ve tüm bu yaşananlar konseye taşındı. Acun Ilıcalı bu durum üzerine Poyraz’ı ve mavi takıma sert hakaretlerde bulundu. Acun Ilıcalı’nın bu sert tutumu tüm sosyal medyayı derinden etkiledi. Acun Ilıcalı hakkında çeşitli yorumlar yapıldı.  

13299941-640x360.jpg

Acun Ilıcalı konseyde Poyraz ve takımını şu sözleri söyledi `` Sen ve takımın ne zaman bir oyun kaybetse hemen karşı taraf hakkında kötü yorum yapıyorsunuz. Sizi daha önce uyarmama rağmen hala devam ediyorsunuz`` sözlerini söyledi. 

Ayrıca Acun Ilıcalı şunları ekledi `` Sen ve Dora sürekli karşı takımı tahrik edip onları kışkırtıyorsunuz. Daha sonra ilk karşı takım başlattı gibi sözler söylüyorsunuz. Yaşanan olay benim gözümün önünde gerçekleşti ve her şeyi gördüm. 

Daha sonra Ayşe bu konuya müdahale ederek şunları söyledi ``Konuya objektif bakmak gerekirse iki takımında Survivor yarışmasını ne kadar sevdiğini biliyorum ve görüyorum. Ancak bizim takımın karşı takıma söylenen sözlerle gurur duyuyorum ve destekliyorum``. Ayşe’nin bu sözleri sosyal medyada adeta dalga konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.