Acun Ilıcalı'ya RTÜK şoku! Milyonlarca para harcadığı program RTÜK engeline takıldı! Sosyal medya çalkalanıyor..

Acun Ilıcalı'ya RTÜK şoku! Milyonlarca para harcadığı program RTÜK engeline takıldı! Sosyal medya çalkalanıyor..

Acun Ilıcalı'ya RTÜK şoku! Milyonlara para harcadığı Exxen programı için RTÜK engeli yedi. Harcadığı milyonlar resmen buhar olup uçtu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı uzun süredir yatırım yaptığı yapım için büyük paralar döktü. Ancak RTÜK engeliyle karşı karşıya kaldı. Büyük servet harcadığı gerek telif haklarıyla gerekse diğer haklar için büyük paralar verdiği yapım ne yazık ki RTÜK filtresine takıldı. Ilıcalı büyük şok yaşadı ve hayranları bu olaydan dolayı hayal kırıklığına uğradı. Ilıcalı’ya hem ceza kesildi hem de programın yayından kaldırılması istendi. Exxen programı da bu sayede ilk defa RTÜK engeliyle tanıştı. 

Ilıcalı, Exxen platformunda Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programı için büyük servet döktü. Ancak RTÜK bu programı uygunsuz bularak cezayı kesti. Türkiye’nin ilk trans güzeli seçilen Çağla Akalın, Katarsis programının 11. Bölümüne konu olarak gelmişti. Bu bölümde yaşadığı hayat hikayesi, travmaları ve diğer sorunları ele alındı. RTÜK ise bu bölümü incelemeye alarak derhal kayıtların silinmesini ve yayından kaldırılmasını istedi. 

ODA TV ekranlarına konuk olan Akalın, Katarsis programı için gayet eğlenceli olduğunu dile getirdi. Son gelen haberlere göre ve sosyal medyadaki mesajlara göre o bölümün kaldırılmasının istendiği dile getirildi. Bu mesajlar aracılığıyla öğrendiği ve kaldırılması yönünde taleplerin olduğu Akalın’ı bir hayli üzdü. 

Akalın bu cezaya ve kaldırılma talebine bir hayli tepki gösterdi. Bu yaşananlar üzerine ‘’Helal olsun’’ sözlerini dile getirdi. Kendi yaşadığım hayatı anlattığım için ceza kesildiyse helal olsun sözlerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.