Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan memurlara 4 Milyonluk bayram ikramiyesi müjdesi geldi! Sosyal Denge Tazminatı’nın %100’ü Bayram ikramiyesi olarak verilecek…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan memurlara 4 Milyonluk bayram ikramiyesi müjdesi geldi! Sosyal Denge Tazminatı’nın %100’ü Bayram ikramiyesi olarak verilecek…

Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş bayram öncesi müjdesi ile Ankaralıları sevindirdi. Ankaralı vatandaşlara verdiği 100 milyon TL’lik destek paketi ödemelerine başlayan Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesi de bunun kadar önemli bir destek paketine imza attı.

Ramazan Bayramı ikramiyesi olarak memurlara da ikramiye müjdesi veren Yavaş, 3476 memur ve sözleşmeli memura 4 Milyon TL’den fazla ikramiye verecek!

Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde duyurduğu gelişme ile Sosyal Denge Tazminatı’nı %100 oranında ödeme kararı aldığını açıkladı.

Ramazan Bayramı’na az günler kala, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde Sosyal Denge Tazminatı’nı %100 oranında ödeme kararı aldık.” şeklinde yaptığı açıklama ile 3 Bin 476 memur ve sözleşmeli memurun hesaplarına 1326 TL 77 kuruş olmak üzere toplam 4 Milyon 611 Bin 852 lira 52 kuruş bayram ikramiyesi yatıracaklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, paylaşımında “Emekleriniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini de kullandı. Ankara’da yaşayan memurlar ve aileleri tarafından olumlu geri dönüşler aldığı anlar sosyal medyada yorumlarda görüldü.

mansur-2.jpg

Yavaş, Ankaralı Vatandaşlara da 100 Milyonluk Destek Paketi Açıklamıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve geldiğinden beri çeşitli destek paketleri ve reformlarla sadece Başkent değil, Türkiye gündeminde de yer alıyor. Covid-19 salgınının ardından pandemi sürecine girilen bu günlerde zor günler yaşayan Başkent halkına destek olacak 100 Milyon TL’lik yeni bir destek kampanyası da başlatmıştı.

Mansur Yavaş, sosyal yardım alan aileler ve pandemi sürecinde işini kaybeden esnaf ve sektör çalışanlarının da içinde bulunduğu toplam 232 Bin 351 aileye 100 Milyon TL’lik destek paketi hazırlayıp kamuoyu ile paylaştıktan sonra kısa sürede ödemelere başladığı sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

Mansur Yavaş, destek paketine ilişkin sürecin hızla devam ettiğini dile getirerek “100 Milyon TL tutarındaki destek paketi ödemelerimize devam ediyoruz. Sosyal yardım alanlardan kart dağıtımı yapılan 112 Bin 785 ailemizin Başkent Kartı'na 400'er TL'den 45 Milyon 114 Bin TL tutarındaki bakiyelerini tanımladık. Yaralarımızı beraber sarıp beraber iyileşeceğiz” açıklamasını yaptı.

ankara-buyuksehir-belediye-baskani-mansur-yavas-14100104-4020-o.jpg

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.