Artvin'de 97 yaşındaki Erzade nine her 10 Kasım'da Atatürk'ün huzurunda

Artvin'de 97 yaşındaki Erzade nine her 10 Kasım'da Atatürk'ün huzurunda

Artvin'de 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin yer aldığı Atatepe'ye Türk bayrağı ile gelen 97 yaşındaki Erzade Yalçıntaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefat yıldönümünde saygı duruşunda bulunarak andı. Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, .

Artvin'de 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin yer aldığı Atatepe'ye Türk bayrağı ile gelen 97 yaşındaki Erzade Yalçıntaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefat yıldönümünde saygı duruşunda bulunarak andı.

Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yıl dönümünde Artvin'de saygıyla anıldı. Erzade Yalçıntaş da ilerleyen yaşına karşın, eline aldığı Atatürk posterli Türk bayrağıyla Artvin'deki Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'nın önüne geldi. Her 10 Kasım'da Atatürk Anıtı'nı ziyaret eden Erzade Yalçıntaş, “Atatürk'ün ruhunu şad etmek için manevi huzuruna geldim. Atatürk ve tabanca arkadaşlarına, yaptığı fedakarlıklarına teşekkürlerimizi tanımlamak için her sene bu yaşta buraya çıkıyoruz. Ruhu şad olsun” dedi.

Adem Güngör
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.