Asiye teyze fenomen oldu

Asiye teyze fenomen oldu

Onikişubat ilçesi Hartlap Mahallesi'nde yaşayan Asiye Akçam, iki ay önce oğlunun desteğiyle sosyal medyayla tanışarak Instagram'dan "asiyeteyze46" adlı hesap açtı.

Onikişubat ilçesi Hartlap Mahallesi'nde yaşayan Asiye Akçam, iki ay önce oğlunun desteğiyle sosyal medyayla tanışarak Instagram'dan "asiyeteyze46" adlı hesap açtı. Evde yaptığı birbirinden farklı yemekleri, konut işlerini, odun kırma, tavukları yemleme gibi jurnal çalışmalarını sosyal ağ hesabında paylaşan Asiye Akçam, takriben iki aylık süre diliminde 11 bin civarında takipçiye ulaştı. Dünyanın öbür yerlerinden takipçilerinin olduğunu gösteren Akçam, hayatında büyük şartların değişmesi olduğunu ve insanların sevgisini kazandığını söyledi.

Köy yaşantısının doğal ve dinç olduğunu belirten Akçam, "Burası Hartlap köyü. Öncelikle İzmir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 4 tane çocuğum var. Benim sağlığım uygun her işi yapar odun keserim, soba yakarım, farklı çeşitlerle yemekler yaparım" dedi.

Oğlunun desteğiyle sosyal medya hesabı açtığını söyleyen Akçam, "Şu lahza 11 bin civarında takipçim var ve fazla güzel bir duygu. Daha önce tanışsam daha hoş olurmuş diyorum. Takipçilerimiz yanıma geliyorlar şehir halkı dışı ve hatta yurt dışından Almanya, Belçika ve Amerika gibi yerlerden takipçilerim bana mesaj atıyorlar. Benim takipçilerim beni seviyorlar bu takipçilerin sayısı başını alıp gidecek. Ben de kendilerini çok seviyorum. Beni peşine düşüp takip eden herkese çok selamlarımı iletiyorum" diye konuştu.

Halil Ulubey
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.