Ayla Birdal butik mağazası açmaya hazırlanıyor

Ayla Birdal butik mağazası açmaya hazırlanıyor

İnternet üzerinden satmak yapacak Alışveriş alışkanlıkları çabuk değişiyor.

İnternet üzerinden satmak yapacak

Alışveriş alışkanlıkları çabuk değişiyor. Özellikle internet kullanımının artması ve teknolojik gelişmeler e-ticareti de hızlandırdı. Kişiler artık alışverişlerinin büyük bir kısmını internet üzerinden yapıyor. Bu gelişmelerin ışığında sosyal medyada adından çoğu kez laf ettiren Hale Birdal da yoğunluğu internet satışı üzerinden olacak bir butik mağaza açacaklarını açıkladı. Birdal, “Uzun süredir bir butik açmanın hayalini kuruyorum. Beni tanıyanlar özellikle kıyafete, giyim ve kuşama ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Tarzım ve seçimlerim her zaman çevremde fazla beğenilir. Acilen bu tarzımı açacağım butik mağazama taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

“En tarz model ve markaların satışını yapacağım”

En güzel ve markalı ürünlerin satışını yapacağının bilgisini veren Birdal, “Mağazamızı yakın bir zamanda açacağız. Satışını yapacağımız ürünleri tek tek ve dikkatle seçtim. En nitelikli ürünleri butiğimde alışveriş tutkunlarının beğenisine sunacağım” biçiminde konuştu. Birdal, “Farklı tarz ve kombinleri bir arada bulabilecekler. 2020 sezonu kış trendi için en moda parçaları seçtik ve satışa hazırlıyoruz. Butiğimizden giyinen herkes şıklığın ve tarzın etkisi altına girecek” dedi.

Büyük ceset hanımlar da unutulmadı

Her yaşta ve tarzda kadının kendinden bir şeyler bulacağını söylen Birdal, “Büyük karoser giyen kadınlar için de birbirinden şık ve güzel ürünlerin satışını yapacağız. Yüksek bel jean pantolonlardan, desenleri ile göz kamaştıran gömlek ve elbiselere kadar, her vücut aralığındaki bayan rahatlıkla butiğimizden alışveriş yapabilecek” biçiminde konuştu.

Açılışı sosyal medyadan duyuracak

Butik açılır açılmaz sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine veri vereceğini hatırlatan Birdal, “Mağazamızı büyük bir organizasyon ile açmak istiyorduk ama koronavirüs salgını döneminde geniş çaplı bir organizasyon yapmanın içten olmayacağını düşündük. sosyal ağ hesaplarımızdan ayrıca internet adresimizin keza mağazamızın keza de butiğimin sosyal ağ hesaplarının duyurusunu gerçekleştireceğim. Fazla eksik kaldı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.