Başkent’te sonbahar

Başkent’te sonbahar

Sonbaharın renklerine bürünen parklar ve yeşil alanlar görenleri kendine hayran bırakırken, neredeyse bir kartpostal görünümü sergiledi. Dökülen güz yaprakları Altındağ'ın parklarını, yollarını, sokaklarını büyülü bir atmosfere büründürdü.

Sonbaharın renklerine bürünen parklar ve yeşil alanlar görenleri kendine hayran bırakırken, neredeyse bir kartpostal görünümü sergiledi.

Dökülen güz yaprakları Altındağ'ın parklarını, yollarını, sokaklarını büyülü bir atmosfere büründürdü. Yazın yeşile, kışın beyaza, bahar aylarında ise yeşilin, sarının ve kızılın bin bir tonuna bürünen Altındağ, sonbaharın keyfini dahil etmemek ve hoş bakış eşliğinde yürüyüş yerine getirmek isteyenlere özgün bir keyif sunuyor. Dört mevsim bambaşka güzellikte olan Altındağ, neşelendirici bir gün vermek isteyenleri bekliyor.

Altındağ'da sonbaharın çok hoş yaşandığını açıklayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Yeşilin ve sarının her tonunu bulmak mümkün Altındağ'da. İlçemiz her mevsim bambaşka bir güzelliğe bürünüyor, ortaya her biri tablo gibi olan fotoğraflar çıkıyor” dedi.

Utku Şimşek
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.