Bolu’da sisler içinde Atatürk için ‘Sonsuzluk Yürüyüşü”

Bolu’da sisler içinde Atatürk için ‘Sonsuzluk Yürüyüşü”

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'inci sene dönümü nedeniyle büyük kasaba merkezine takriben 25 kilometre uzaklıkta bulunan At yaylasında kutlama programı düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'inci sene dönümü nedeniyle büyük kasaba merkezine takriben 25 kilometre uzaklıkta bulunan At yaylasında kutlama programı düzenlendi. Yaylada yer alan merada toplanan yüzlerce kişi saat 09.05'de Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak bir dakikalık hürmet duruşunda bulundu. Anma programına katılan vatandaşlar hürmet duruşunun ardından yapılacak yürüyüş için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktılar. Yürüyüşe katılanlar görevliler göre sis sebebiyle kaybolma vak'alarının yaşanmaması için birbirlerinin bırakmamaları ve duraklamamaları için uyarıldı.

Sonsuzluk yürüyüşüne katılan grup, soğuk hava ve sis nedeniyle manzara mesafesinin takriben 10 metreye kadar düştüğü yaylada engebeli 8 kilometrelik parkurda yürüye yürüye Atatürk'ü andılar.

Faruk Çidem

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.