BTK'dan son dakika kararı! Milyonlarca esnafın ek gelir kapısıydı.. O ücretler artık alınmayacak

BTK'dan son dakika kararı! Milyonlarca esnafın ek gelir kapısıydı.. O ücretler artık alınmayacak

Ek gelir kapısı olmuştu! Milyonları ilgilendiren karar: O ücretler artık alınmayacak! Son dakika haberi...Son dönemde geliştirilen alternatif teslimat modeli ile esnafa ek gelir kapısı yaratıldı. Bununla beraber BTK esnafa teslimat modelinde 'Ücret' kararı alarak yeni düzenlemeye gitti.

Ek gelir kapısı olmuştu! Milyonları ilgilendiren karar: O ücretler artık alınmayacak! Son dakika haberi...Son dönemde geliştirilen alternatif teslimat modeli ile esnafa ek gelir kapısı yaratıldı. Bununla beraber BTK esnafa teslimat modelinde 'Ücret' kararı alarak yeni düzenlemeye gitti. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika haberinin detayları...

BTK Sektörel Rekabet Dairesi Başkanlığı'nın daha önce hazırladığı düzenleme kapsamında pandemiyle birlikte zirveye çıkan e-ticaret trafiğinin kargo maliyetinin azaltılması ve esnafın da desteklenmesi amacıyla sene başında yeni bir uygulamaya geçilmişti.

EK GELİR KAPISI OLDU

Çalışma kapsamında mahalle esnafı kargo teslim noktası yapılırken, dev kargo şirketleri bu sayede iş yükünü hafifletirken, esnafa da ek gelir imkânı yaratıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.