Çadır kentte korona virüsüne karşı hijyen önlemleri

Çadır kentte korona virüsüne karşı hijyen önlemleri

Depremin arkasında İzmir'deki çadır kentlerde korona virüsü nedeniyle önlemler artırılırken, Buca Belediyesi, çoğalan vakalara karşısında hijyen paketleri dağıtmaya başladı.

Depremin arkasında İzmir'deki çadır kentlerde korona virüsü nedeniyle önlemler artırılırken, Buca Belediyesi, çoğalan vakalara karşısında hijyen paketleri dağıtmaya başladı. Şirinyer Hipodromu'nda kurulan çadır kentte uyumlu temizleme yapıp maske dağıtan belediye ekipleri, çadır alanının dört bir yanına hijyen noktaları kurdu.

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç da, Buca Muhtarlar Birliği ve Buca Muhtarlar Derneği yönetimiyle birlikte Şirinyer Hipodromu'nda kurulan çadır kenti ziyaret etti. Başkan Kılıç ve muhtarlar, içerisinde; çocuk maskesi, çorap, eldiven, dezenfektan ve hijyen malzemelerinin yer aldığı 2 bin adet hijyen paketi dağıttı. Vatandaşlarla sohbet edip ihtiyaçlarını öğrenen Başkan Kılıç ve muhtarlar, hijyen konusunda üstteki düzeyde hassasiyet göstermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.