Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sabır Dedi": CHP'li Zeybek Yanıt Verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sabır Dedi": CHP'li Zeybek Yanıt Verdi!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde diyerek duyurduğu asgari ücret çalışmasına ilişkin konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili çalışmada sona gelindiğini duyurdu. Milleti enflasyona ezdirmeyeceklerini ifade eden Erdoğan, " Asgari ücretin yüzde 50,5 oranda artışından kamu personel ve emeklilerinin bir önceki enflasyon oranında yükseltilmesine kadar pek çok adım attık." dedi. Erdoğan'ın sözlerine CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'ten yanıt geldi. CHP'li Zeybek şöyle dedi:

"UTANMADAN YILLARDIR SÖYLEDİĞİN GİBİ SABREDİN DİYORSUN"

"Erdoğan bugün yine çıktı ve milletten biraz daha sabırlı olmasını istedi. Beyefendi sen neden sabırlı değilsin? Çifter maaş alan peşkeş çektiğiniz yandaşların niye bu kadar sabırlı olamıyor? Bir eli yağda bir eli balda beşli çetenize neden sabredin demiyorsun? Neden hep millet acı çekiyor neden hep sabreden millet oluyor? Bu millet sabır taşı mı? Bu millet senin kara kaşına kara gözüne sabretmek için mi seni oraya seçti? Senin görevin ülkede huzuru sağlamak. Ama sen bu ülkenin temeline dinamit koydun. Ekonomisini çökertme noktasına getirdin. İnsanların alım gücü düştü. İnsanlar mutsuz, umutsuz. Gençler geleceğe ümitle bakamıyor. Şimdi utanmadan yıllardır söylediğin gibi yine sabredin diyorsun."

"BIKTI BU MİLLET YALANLARINIZDAN"

"İçişleri bakanın Temmuz'da her şey yoluna girecek diyordu. Ne oldu? Atanmış gözlerinden akıl fışkıran Nebati'n iki ay önce her şeyi çözüyordu. Ne oldu? Şimdi de kaldı işimiz 2023'ün şubatına martına... Oh ne güzel. O zamanda nisan mayıs mı diyeceksiniz? Bıktı bu millet yalanlarınızdan dolanlarınızdan. Başkanlık istedin her şeyi düzeltmek için, ekonomiyi yoluna sokmak için. Milleti kandırdın ve hiçbir şey yapamadın. Artık yeter. Milletin sana sabrı kalmadı. Milletin tek sabrettiği şey sandık. O gün geldiğinde de milletin ne kadar sabırsız olduğunu göreceksin"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.