Dışişleri Bakanlığından taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığından taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Orta Amerika bölgesinde Eta Kasırgası sebebiyle meydana gelen can ve mülk kaybı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Dışişleri Bakanlığı yayımladığı mesajda; “Orta Amerika bölgesini etkisi altına bölge Eta Kasırgasının, Guatemala, Honduras, Panama, Kost.

Dışişleri Bakanlığı, Orta Amerika bölgesinde Eta Kasırgası sebebiyle meydana gelen can ve mülk kaybı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı yayımladığı mesajda; “Orta Amerika bölgesini etkisi altına bölge Eta Kasırgasının, Guatemala, Honduras, Panama, Kosta Rika, Nikaragua ve Belize'de can kaybı ve bedensel hasara yol açtığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir.

Arkadaş alan ülkelerine ve halklarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acele şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Musa Erdoğan
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.