Elif Öztürk' EYT'liler için kehaneti yazdı! 2022'de EYT çıkacak mı çıkmayacak mı? EYT son durum nedir?

Elif Öztürk' EYT'liler için kehaneti yazdı! 2022'de EYT çıkacak mı çıkmayacak mı? EYT son durum nedir?

Elif Öztürk emeklilikte yaşa takılanlar için tarot kartlarını açtı. EYT ile ilgili sevindirecek bir yasa şu an için maalesef çıkmayacak. Bu konuyla ilgili yıl yıl açılım yaptığımda ise 2025 yılında karanlığın sonundaki aydınlık görünür hale gelecek. EYT yasası ne zaman çıkacak, çıktı mı, son durum ne, kimleri kapsayacak? İşte tüm detaylar...

EYT yasası çıkar mı?

Uzun süredir beklenen bu durumla ilgili değişim zamanı gelmiş fakat bu hiç kolay olmayacak. Yetki ve makam sahibi kişiler arasında bol aksiyonlu iletişim gündeme gelebilir. Yasanın çıkması için olumlu elverişli şartlar daha oluşmamıştır. Belki yeni kurallar gelebilir bazı durumlar değişebilir fakat bu konu bayağı bir süre daha askıda kalacak.

EYT ile ilgili sevindirecek bir yasa şu an için maalesef çıkmayacak. Bu konuyla ilgili yıl yıl açılım yaptığımda ise 2025 yılında karanlığın sonundaki aydınlık görünür hale gelecek. Ve Halkın yüzünü güldürecek değişim başlayacak.

2022'den 2025 yılına kadar olan sürece baktığımda ise; Bireysel anlamda otoriteye karşı herkes kendi payına düşen sorumluluğu alırken, zıt gruplar birleşecek ve otoriteye karşı mücadele başlayacak. Kolektif savaş çıkabilir(2023). Halkın uyanışıyla birlikte evrensel düzen dengelenmeye başlayacak.

Halk kendi inanç, düşünce, fikir sistemiyle otoriteye karşı güçlenecek ve 2025 artık tüm donanıma sahip olan halkın ayak seslerinin duyulduğu yıl olacak. Halk harekete geçecek. Ve halkı güdemeyen otorite ehlileşecek. O yıl ışığıyla düzeni aydınlatacak birinin iktidara gelme durumu da çok mümkün. Uzun lafın özü; Keser de dönecek sap da ve hesapta.

Hayr olsun.

#2025

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum