Evlat nöbetindeki anne Zümrüt Salim: 'Oğlum sen hafızlık öğrencisiydin, Allah’ın yoluna dön'

Evlat nöbetindeki anne Zümrüt Salim: 'Oğlum sen hafızlık öğrencisiydin, Allah’ın yoluna dön'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'dan itibaren ayrı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin ümitli bekleyişi 434'ncü gününe girdi.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'dan itibaren ayrı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin ümitli bekleyişi 434'ncü gününe girdi. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2015 yılında 14 yaşında Kur'an kursuna bu arada kaçırılan oğlu Hamza için eyleme devamlı anne Zümrüt Salim, HDP'nin oğlunu dağa gönderip terör örgütü PKK'ya teslim ettiğini söyledi.

"Allah'ın yoluna dön oğlum"

sonuna kadar burada olacağını, eylemine devam edeceğini gösteren Salim, "Oğlumu almadan buradan gitmeyeceğim. 6 senedir benim oğlum gitmiş, ne bir haber ne bir yanıt aldım. Hastalık, soğuk, balçık demeden eylemimize devam ettik. sonuna kadar da devam edeceğiz. Oğlum da beni görüyor ve izliyorsa ona söyleyeceğim dönüp gelmesidir. Oğlum sen hafızlık öğrencisiydin, Allah'ın yoluna dön oğlum. Ben seni ardına kadar bekleyeceğim ve buradayım" diye konuştu.

Sedat Irmak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.