Fenomen Özgür Deniz Cellat İzmir'i yalnız bırakmadı

Fenomen Özgür Deniz Cellat İzmir'i yalnız bırakmadı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası 115 vatandaşımız hayatını kaybetmiş bir fazla vatandaşımız da yaralanmıştı.

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası 115 vatandaşımız hayatını kaybetmiş bir fazla vatandaşımız da yaralanmıştı. Yer Sarsıntısı sonrası İzmir'e az daha üs kuran devletin yanı sıra hayırseverler de yardıma koştu. Sosyal medyada "cellat" lakabı ile bilinen youtuber Bağımsızlık Deniz Cellat da İzmir'e artan bir şekilde çeşitli kurumlardan topladığı yardımları bizzat dağıttı. Cellat, "Burada devletimiz gece gündüz aralıksız olarak çalışıyor. Biz de elimizden geldiğinde burada elde etmek istedik. Bilhassa böyle dönemlerde kenetlenmek daha da manâlı ve bu durumlarda sosyal medya üzerinden yapılan karartıcı yayınlara karşı duyarlı edinmek lüzumlu" biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.