Formula 1’de şampiyon TV+’ta belli oluyor

Formula 1’de şampiyon TV+’ta belli oluyor

TV+’ta aralık ayı boyunca futbolun yanı sıra NBA heyecanı da devam edecek. Aralık ayı boyunca birbirinden çekişmeli karşılaşmalar TV+’ta basketbolseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in televizyon platformu TV+, dünyanın önemli spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+’ta spor şöleni devam ediyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonları Formula 1 ve NBA’in yanı sıra Avrupa’nın en değerli futbol ligi İngiltere Premier Lig’in ve İtalya Serie A’nın heyecanı TV+’ta sporseverlerle buluşuyor.

Formula 1’de sezonun son yarışlarından Suudi Arabistan Grand Prix’si 5 Aralık’ta, Abu Dhabi Grand Prix’si ise 12 Aralık’ta TV+’ta yayınlanacak.

TV+’ta aralık ayı boyunca futbolun yanı sıra NBA heyecanı da devam edecek. Aralık ayı boyunca birbirinden çekişmeli karşılaşmalar TV+’ta basketbolseverlerle buluşacak.

Serie A’da sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri daha futbolseverlerle buluşacak. Ligin seyrini değiştirecek maçta lider Napoli, 19 Aralık’ta Milan’a konuk olacak.

TV+ aralık ajandası şöyle:

"Formula 1; 5 Aralık | Suudi Arabistan GP, 12 Aralık | Abu Dhabi Grand Prix. Premier Lig; 19 Aralık | Tottenham – Liverpool, 26 Aralık | Manchester City – Leicester City, 28 Aralık | Leicester City - Liverpool. İtalya Serie A; 4 Aralık | Roma - Inter, 19 Aralık | Milan – Napoli."

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.