Gelecek Partisi İlçe Başkanı Altan, Dodurga seçimini değerlendirdi

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Altan, Dodurga seçimini değerlendirdi

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Dodurga'da gerçekleşen seçime ilişkin, "AK Parti seçimi tek başına kazandığını ilan ederek ortaklarını yok saymıştır. Dodurga Beldesi'nde ki tercih göstermiştir ki Sultangazi'de ki ithal adaylara yol görünmüştür" dedi.

Çankırı'nın, belde statüsü kazanan Dodurga köyünde, belediye başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde bin 200 nüfuslu ilçede 979 oy alan AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı, yeni belediye başkanı oldu. Gerçekleşen seçim ve sonucuna ilişkin Gelecek Partisi Sultan Gazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, bir yazı kaleme alarak, konunun ince detaylarına dikkat çekti. Altan'ın yazısından başlıklar şöyle:

"AK PARTİ ORTAKLARINI YOK SAYMIŞTIR"

"1- Seçimlerde Cumhur İttifakı Üyeleri MHP ve BBP aday mı bulamadı? Yoksa Ak Parti adayını mı destekledi?

2-Eğer aday ittifak adayı olarak seçimlere girmişse bölgenin siyasal yapısına göre kanımca MHP ve BBP oylarının bir hayli hatırı sayılır olduğudur. Bu sebeple AK Parti seçimi tek başına kazandığını ilan ederek ortaklarını yok saymıştır.

"BAŞKANLIĞI HAK EDEREK KAZANMIŞTIR"

3-Dodurga halkı aslında partilere değil yerli, milli ve kendisine hizmet eden adaya oy vermiştir.
4-Hasan Hüseyin Kaşıkçı tırnaklarıyla kazıyarak belirli bir noktaya getirdiği beldede, belediye başkanlığı hak ederek kazanmıştır.

5-Gemisi su alan AK Parti, 'Ben yaptım oldu' tavrından kaybetme korkusundan dolayı vazgeçmiş halkın kendisinden olan birini aday yapmak zorunda kalmıştır.

"İTHAL ADAYLARA YOL GÖRÜNMÜŞTÜR"

6- Dodurga Beldesi'nde ki tercih göstermiştir ki Sultangazi'de ki ithal adaylara yol görünmüştür.
7-Dodurga'ya turistik gezi için giden siyasilerin seçimlere katkısı olmamıştır. Ancak hava atmışlar. Belde halkının emek zaferlerine paydaş olmuşlardır.

8-Muhalefet partileri de seçimlere 1 ay kala hazırlamamalı. Adaylarını seçimlere en az 6 ay önceden hazırlamalı, seçimlere 2 ay kala seçim kazanma döneminin bittiğini görmeliler. Seçim yapılacak bölge halkının içinden aday seçmeliler.

"GELECEK KADROLARINI YAKINDAN TAKİP ETMELERİNİ ÖNERİYORUM"

9-Sultangazi'ye gelince bana göre Sultangazi Belediyesi 2024'te el değiştirecek, yönetim bu ilçenin öz evlatlarından oluşan ehil kadroların eline geçecek. İddialı bir cümle gibi gelebilir ama sahaya baktığımız da geçmişte üzerinde ölü toprağı atılmış olan Sultangazi ilçesi, Gelecek Partisi'nin kurulmasıyla birlikte kendine gelmiş, sahaya siyasi hareketlilik getirmiştir. Sanki seçim varmış gibi gece gündüz çalışan tüm siyasileri tebrik ediyor, Gelecek kadrolarını yakından takip etmelerini öneriyorum.

Özel not: Halk adaya mı oy verdi, partilere mi oy verdi genel seçimlerde göreceğiz özellikle Dodurga'yı takip edeceğim!."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.