Gelecek Partisi Mersin Olağan Kadın Buluşması'nda "Kadın ve Kadının Vizyonunun Önemi" konuşuldu

Gelecek Partisi Mersin Olağan Kadın Buluşması'nda "Kadın ve Kadının Vizyonunun Önemi" konuşuldu

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ülkenin yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekerek, "Ülkemiz tarihimizin en zor günlerini yaşıyor. Vatandaşımızın alım gücü düştü. Yoksulluk arttı. Evlerde tencere kaynamaz oldu" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Mersin Olağan Kadın Buluşması'nda "Kadın ve Kadının Vizyonunun Önemi"ni konuştu. Çok sayıda kadının katıldığı konferansta Gelecek Partisi Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu, Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış ve Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca birer konuşma yaptı.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, açılış konuşmasında; partisinin kadına verdiği öneme işaret ederek, "Bu toplantımız başlı başına kadının ve kadın vizyonunun önemini ortaya koyuyor...
Gelecek Partisi; kadın ile erkeğin birbirine rağmen değil birbirine güç veren, birbirini destekleyen bireyler olarak yaşamayı savunur.

GELECEK PARTİSİ TÜRKİYE SİYASETİNE YENİ BİR VİZYON GETİRDİ

"Şimdi 'yeni şeyler söyleme' zamanıdır" diyen Başkan Karış, ülkenin içinden geçtiği zorluklara işaret ederek, şöyle devam etti: "Yeni şeyleri ancak inançla, cesurca sorunların üzerine gidebilenler söyler.
Gelecek Partisi Türkiye siyasetine yeni bir vizyon getirdi.  Ülkemiz tarihimizin en zor günlerini yaşıyor. Vatandaşımızın alım gücü düştü. Yoksulluk arttı. Evlerde tencere kaynamaz oldu. Yaşanan yoksulluğu en çok da ne yazık ki kadınlarımız hissediyor. Yokluk ve yoksulluk içinde evinde tenceresini kaynatmaya çalışıyor. Bu nedenledir ki yaşadığımız bu zorlu süreci kadınlarımızın mücadelemize vereceği güçle kazanacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.