Getir tam kapanmada açık mı? Getir saat kaça kadar çalışıyor? Getir sipariş nasıl verilir?

Getir tam kapanmada açık mı? Getir saat kaça kadar çalışıyor? Getir sipariş nasıl verilir?

Getir tam kapanmada açık mı? Getir saat kaça kadar çalışıyor? Getir sipariş nasıl verilir? Getir uygulaması nasıl indirilir? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Koronavirüs kapsamında getirilen yeni önlemlerden biri olan tam kapanma, 17 gün boyunca sürecek. Bu süreç kapsamında insanlar evlerinden çıkamayacak ve sadece telefon veya internet üzerinden gıda ve diğer siparişleri verebilecek. Bu kapsamda Getir uygulaması tam kapanma süreci boyunca çalışacak mı? Sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Bu konu hakkındaki tüm detayları ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz. Okumaya devam edin. 

Artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için normal kapanma sürecinden tam kapanmaya geçtik. Bu doğrultuda alınan karar ile 17 gün boyunca evlerimizden çıkmayacağız. Gıda ve diğer alış-verişlerimizi dışarı çıkmadan kuryeler aracılığıyla halledeceğiz. Dolayısıyla insanlar bu görevi yapan Getir uygulaması konusunda birçok sorunun cevabını merak ediyor.. 

Getir tam kapanmada açık mı? 

600x314-getir-acik-mi-getir-siparis-aliyor-mu-getir-siparis-nasil-verilir-1586599400621-1619858138.jpg

Salgının daha da ileri boyuta ulaşmaması için artık online alış-veriş dönemi başladı. Yakın bir zamanda kurulmuş olan Getir uygulaması bu süreçte de çalışmaya ve açık olmaya devam edecek. Hem market hem de restoran alış-verişleri için bu süreçte görev yapacak. 13 Mayıs 2021 tarihine kadar olan tam kapanma sürecinde Getir 24 saat esasına göre çalışacak. Dolayısıyla 7/24 ulaşabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz. Ramazan ayından sonra ise Getir 01.00 saatine kadar çalışacak. 

Market alış-verişleri için Getir uygulaması saat 10.00 ile 17.00 arasında çalışıyor. Getir yemek ise 24 saat boyunca siparişler kabul ediliyor.  

Getir uygulamasından nasıl sipariş edilir? 

1200x627-getir-yemeksepeti-sokaga-cikma-yasaginda-calisiyor-mu-hafta-sonu-getir-yemeksepeti-siparis-aliyor-mu-1608301162311-1619858145.jpg

Uygulama mobil platformlara iOS ve Android sistemlerine çıktı. Ayrıca web üzerinden de girebilirsiniz. Dilediğiniz gibi telefonların mağazalarından arama yerine Getir yazarak indirebilirsiniz. Üye değilseniz bu doğrultuda üye olmanız gerekir. Üye olduktan sonra hesabınıza giriş yaparak bölgenize özel sipariş verebilir ve ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.