Günler öncesinde belgeseli çekilmişti, korona virüse yenik düştü

Günler öncesinde belgeseli çekilmişti, korona virüse yenik düştü

Şehrin sevilen simalarından 68 yaşındaki Palamut, Amasya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü kadar uygulanan ‘Amasya Büyük Kasaba Araştırmaları Merkezi' projesi zarfında iş hayatıyla ilgili çekilen ve yaşamını renkli üslubuyla anlattığı 'Bir Amasya Hatıratı' adlı belgeseli.

Şehrin sevilen simalarından 68 yaşındaki Palamut, Amasya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü kadar uygulanan ‘Amasya Büyük Kasaba Araştırmaları Merkezi' projesi zarfında iş hayatıyla ilgili çekilen ve yaşamını renkli üslubuyla anlattığı 'Bir Amasya Hatıratı' adlı belgeselin yayınlanmasından yaklaşık 3 hafta daha sonra zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerinde korona virüse yakalandığı belirlenen evli ve 4 çocuk babası Palamut, 3 gün baştan başa yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Amasya Belediyesi Konservatuar Müdürlüğü görevinde de bulunan Palamut, kılınan cenaze namazının gerisinde Memi Büyükbaba Mezarlığında defnedildi.

Murat Çelik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.