Habertürk canlı yayınında sağlıkçının isyanına jet hızıyla tutanak

Habertürk canlı yayınında sağlıkçının isyanına jet hızıyla tutanak

Depremin yıktığı kentlerden Adıyaman’da Habertürk canlı yayınına girerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yetkililere tepki gösteren sağlık çalışanı hakkında tutanak tutuldu. Sağlık çalışanı tutanağa, “Söylediklerim suç değildir” yazarak imza attı.

Habertürk'teki canlı yayın sırasında yayına girerek isyanını dile getiren sağlık çalışanı tutanağa, “Söylediklerim suç değildir” yazarak imza attı.

Depremin yıktığı kentlerden Adıyaman’da Habertürk canlı yayınına girerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yetkililere tepki gösteren sağlık çalışanı hakkında tutanak tutuldu. Sağlık çalışanı tutanağa, “Söylediklerim suç değildir” yazarak imza attı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin dokuzuncu gününde, Habertürk canlı yayına girerek iktidara tepki gösteren sağlık çalışanı hakkında jet hızıyla tutanak tutuldu.

Polis, sağlık çalışanına tutanak imzalatmak istedi. Bunun üzerine sağlık çalışanı da tutanağa “Benim gazeteciye anlattıklarım, söylediklerim suç değildir” şerhi düşerek imza attı.

Diken’den Ayşegül Kasap'ın haberine göre Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) avukatlarından Kamil Tekin Sürek, dün akşam 17.30 sıralarında sağlık çalışanının evine polis geldiğini ve tutanak imzalatmaya çalıştığını söyledi. Avukat da tutanağa şerh düşmesini isteyince sağlık çalışanı, “Benim gazeteciye anlattıklarım, söylediklerim suç değildir” diye bir not yazarak tutanağı imzaladı.

Savcılığın sağlık çalışanı hakkında soruşturma açacağı tahmin ediliyor.

NE DEMİŞTİ?

Sağlık çalışanı canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Adıyaman’ı üç gün boyunca kaderine terk ettiler. Herkes imdat diye bağırıyordu ama kimse gelmiyordu. İnsanlar soğuktan öldüler, açlıktan öldüler. Cumhurbaşkanı gelsin buraya, yüzü yetiyor mu gelsin. Adıyaman’da bir tane vekil yok, bir tane insan yok, bir tane üst düzey yönetici yok. Hepimizi sahipsiniz bıraktınız. Bu kolonların altında hepinizin kanı var, tüm üst düzey yöneticilerinin hepsinin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi? Hepsi öldü. Uyan artık Türkiye uyan.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.