Haluk Levent açıkladı: AHBAP'ın yerli denetçisi TÜRMOB

Haluk Levent açıkladı: AHBAP'ın yerli denetçisi TÜRMOB

Haluk Levent, deprem yardımlarının takip edilmesi için anlaştıkları yerli denetçinin Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olduğunu duyurdu.

Sanatçı ve Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, Ahbap'a yapılan deprem yardımlarının nereye harcandığını denetleyecek bağımsız yerli kuruluşu açıkladı. Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bağımsız yerli denetçinin Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) olduğunu duyurdu.

Haluk Levent paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Uluslararası denetim şirketlerini ve Türk denetim şirketini bugün açıklayacağımızı belirtmiştik. Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği tüm satın almalar süresince Ahbap’ı denetleyecek. Yurtdışı firmasını 4 saate açıklayacağız."

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu da denetimi ücretsiz olarak yapacaklarını belirterek, "Ahbap Derneği şeffaf bir şekilde denetim talep etti. Biz de bu denetimi ücretsiz olarak yerine getireceğimizi memnuniyetle bildirdik. Hep birlikte depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yanındayız…" dedi.

10 kentte hasara meydan olan depremlerin ardından başlayan yardım çalışmaları nedeniyle hedef gösterilen ve sitesi siber saldırılara maruz kalan Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıklamıştı. Levent, bütün satın almaların denetlenmesi için biri uluslararası biri yerli olmak üzere iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurmuştu. (DUVAR GAZETESİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.