İçişleri Bakanı Soylu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi

İçişleri Bakanı Soylu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süredir hastane ortamında süren tedavimiz, doktorlarımızın da yerinde görmesi ile birkaç günlük dinlenme koşulu ile evde devam edecek.

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süredir hastane ortamında süren tedavimiz, doktorlarımızın da yerinde görmesi ile birkaç günlük dinlenme koşulu ile evde devam edecek. Eşim ve kızım ise negatife döndü.

Bu süreçte ihtimamını esirgemeyen hekimlerimize ve afiyet çalışanlarımıza her gün arayarak moralini, duasını aldığımız Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hassasiyetine müteşekkir olduğum Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye ve şüphesiz fakat Sayın Afiyet Bakanımıza ve Ankara Şehir Halkı Hastanesi ekibine, her mecra ile arayan, soran, dua eden, iyi dileklerini ileten herkese ve duasına fakir olduğumuz Milletimize şükranlarımı talep ederim.

Bu vesile ile tüm hastalara acil şifa diliyor, salgın ile mücadelede kurallara uyarak tedbir ve temkinli olunmasını istirham ediyorum. Allah duasız bırakmasın” ifadelerine yer verdi.

Musa Erdoğan
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.