ING Bank hesabı olanlara yeni bir dönem başlıyor, 1000 TL’ye kadar…! Sınır yok, 7 gün 24 saat transfer gerçekleştirilecek…

ING Bank hesabı olanlara yeni bir dönem başlıyor, 1000 TL’ye kadar…! Sınır yok, 7 gün 24 saat transfer gerçekleştirilecek…

Milyonlarca kişinin banka hesabının olduğu ING Bank’tan müjde niteliğinde bir haber geldi. 1000 TL’ye kadar işlem yapabilecek. Sınırlandırmalar tamamen kaldırılıyor, yeni bir döneme giriliyor.

ING Bank tarafından resmen duyurulan bir gelişmeye göre, ING Bank hesabı olan herkesi ilgilendiren yeni bir dönem başlıyor. Sınırlamanın olmadığı bu yen gelişme ile 1000 TL’ye kadar varan transferler gerçekleştirilebilecek.

ING Bank yönetiminde önemli bir adım olan bu yeni hizmet ile sınırlamalar tamamen kaldırılarak ING Türkiye yeni ödeme sistemi geliştirdi, fonların sürekli ve anlık olarak transfer işleminin gerçekleştirilmesi için ING’lilere saat ve gün sınırlaması olmadan 7/24 para transferi imkanı sağlanacak. Bankada parası olanlar için sık sık kullanılacak bu yeni düzenleme kullanışlı özelliklerden olacak.

ING Bank’tan gelen açıklamaya göre, banka müşterilerine her zaman ve sürekli; kesintisiz, zahmetsiz hizmet sunmak amaçlanmaktadır. Bu yeni gelişmeler ile banka çalışanları da özel hayatlarına daha fazla zaman ayırabilmektedirler. Yeni uygulanacak bu sistem ile ING Bank politikaları ile yola çıkan bir banka olarak para transferinde kolay işlem yapma fırsatı getiriliyor. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası ve vergi numarasını cep telefonu numarası ile ING otomasyonları üzerinden eşleştirenler ING Bank para transferlerini 7 gün 24 saat süreyle gerçekleştirebilirler.

Dijital Bankacılık Uygulaması Kullanılıyor

ING Bank bireysel bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı tarafından açıklanan bilgilere göre, ING Bank’ın, Türkiye’nin lider dijital kurumu olma hedefi ile ilerledikleri belirtilirken banka müşterilerine akıllı kolay ve kişisel deneyim yaşatma istekleri ile bankacılığın sevdirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Ozan Kırmızı tarafından, geçtiğimiz aylarda banka müşterilerine kolay adres tanımlama ile IBAN bilgisi olmadan EFT imkanı sunulduğu açıklandı. Yeni dönemde 1000 TL’ye kadar olan para transferlerinde kullanılan hızlı işlemlerde ve hiçbir ek ücret ödenmeden dijital bankacılık alanındaki uygulamalar hız kesmeden kullanılabilecek.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.