İstanbul'da akıllara durgunluk veren olay! Damattan, kaynanasına akılalmaz aşk mesajları ifşa oldu

İstanbul'da akıllara durgunluk veren olay! Damattan, kaynanasına akılalmaz aşk mesajları ifşa oldu

İstanbul'da Eşinin annesine âşık olan genç adam, hislerine yenik düşüp aşkını itiraf etti. Genç kadın aşk mesajlarını görünce şoke oldu. Derhal boşanma davası açtı.

İstanbul'da eşinin annesine âşık olan genç adam, hislerine yenik düşüp aşkını itiraf etti. Kaynana ise damadından gelen ilanaşk sonrası bu aşkın imkânsız olduğunu damadına anlatmaya çalışsa da maalesef başarılı olamadı.

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusuf'un haberine göre; evli çiftin bu evliliklerinden bir çocuğu oldu. Ortaya atılan iddiaya göre geride bıraktığımız aylarda çift arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Genç adam, eşi ve çocuğu ile ilgilenmiyor, eş vazifesini yerine getirmiyordu. Aldatıldığından şüphelenen genç kadın, eşi ile iletişim kurmak istediğinde ise olumsuz bir tepki ile karşılaşıyordu. Ne yapacağını bilemeyen mağdur kadın aylarca ilişkiyi bu şekilde sürdürmek mecburiyetinde kaldı.

"KIZIM KOCAN BANA AŞIK, BOŞAN BU ADAMDAN"

Oğlu nedeniyle aylarca evliliğini sürdürmeye çalışan çaresiz kadın, annesinden yardım istedi. Fakat duydukları karşısında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamakta olan kadın yaşamının şokuyla baş başa kaldı. Yine iddiaya göre 55 yaşındaki anne R.T. Kızı N. K.'ya damadının kendine attığı ilanı aşk mesajlarından sözetti. Duydukları sonrası sinir krizi geçiren mağdur kadın, ''Sana aşığım. Kızınla evliyim ama aklım, fikirim, yüreğim seninle'' sözlerini barındıran yüzlerce mesajı okudu. Okudukları karşısında bütünüyle yıkılan N. K., eşiyle yüzleşmek istediğinde ise fiziki ve psikolojik darba maruz kaldı. Ne yapacağını bilemeyen kadın İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı.

"ANNEME AŞIK BİR ADAM KOCAM OLAMAZ"

Genç kadın boşanma dilekçesinde; 6 senelik eşinin annesine whatsapp üzerinden attığı aşk mesajları sonrası çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını, eşinin evlendikten kısa bir zaman sonra kendini aldattığından şüphelendiğini ve annesinin mesajları gösterene kadar bu duruma inanmadığını anlattı.

Eşinin annesine duyduğu büyük aşkı itiraf etmesi ardından uğradığı psikolojik zararın tarifsiz olduğunu dile getiren genç kadın ''Bu evlilikte eşimin kayınvalidesine duyduğu aşk sebebiyle meydana gelen zararın tümünün tek sorumlusu boşanmak istediğim K. K.'dir. 

Maddi manevi oluşan tüm zararda tam kusurlu olan oğlumun babasının iştirak nafakası ile 100 000 liralık tazminat ödemesi gerekiyor. K.K.'nin ağır kusurlu eylem ve davranışlar sergileyerek zaten yerine getirmediği eş sorumlulukları nedeniyle tazminatın ödenmesini ve boşanmamızı talep ediyorum. Anneme âşık olan bir adamla evlilik birliği sürdürmem imkânsız bir hal aldı'' diye konuştu. Dava dosyasına eşi Kemal K.'nin annesi R.T.'e attığı aşk mesajlarını delil olarak sunan N. K.'nin açtığı boşanma davası sürüyor. 

.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.