Kabine Toplantısı Bugün Gerçekleştirilecek! Toplantıdan Çıkacak Kararlar Neler Olacak? Hangi Konu Başlıkları Masaya Yatırılacak?

Kabine Toplantısı Bugün Gerçekleştirilecek! Toplantıdan Çıkacak Kararlar Neler Olacak? Hangi Konu Başlıkları Masaya Yatırılacak?

Kabine bugün toplanıyor. Masada bulunacak olan konu başlıklarının ise kira düzenlemesi ve yılbaşında 4 gün süreyle sokağa çıkma yasağının uygulanması hakkında olacağı düşünülüyor.

Cumhurbaşkanlığı başkanlığında yeni haftanın ilk iş gününde toplantısını gerçekleştirecek olan Bakanlar kabinesi, birkaç konu başlığı üzerinde yoğunlaşıyor. Bunlardan bazıları ise “kira düzenlemesi” ve ‘’yılbaşında 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulansın,’’ önerisi olarak öne çıktı. 

Kira Düzenlemesi ve Sokağa Çıkma Yasağı 4 Gün Yılbaşı Tatilinde Gerçekleşsin Önerileri Gündem Maddeleri Olacak

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla, “kiralarda düzenlemeye gideceğiz ve önümüzdeki kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıklayacağız,” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan kabinenin gündem maddesi kira düzenlemeleri ve ekonomik yardım paketleri olacak. 

Ayrıca yılbaşı tatili ile hafta sonunun birleştirilerek 4 günlük bir sokağa çıkma yasağı uygulanması da alınabilecek yeni tedbirler arasında kuvvetli bir ihtimal olarak öne çıkıyor. Bakan Ziya Selçuk’un da katılması beklenilen toplantıda yüz yüze eğitim için öngörülen ve hedeflenen 4 Ocak 2021 tarihi ve yüz yüze eğitimin durumunun da konuşulacağı tahmin ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.