Kasım ayı burs ve kredi ödemeleri başladı

Kasım ayı burs ve kredi ödemeleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Kasım ayı burs ve kredi ödemelerinin 6 Kasım itibarıyla başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Kasım ayı burs ve kredi ödemelerinin 6 Kasım itibarıyla başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, devlete ait sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda 6-10 Kasım tarihleri aralarında T.C. kimlik numarasının son numarasına kadar ödemelerin yapılacağını açıklama etti. Bakan Kasapoğlu, paylaşımında yeni tatbik yapacak öğrenciler için de uyarıda bulunarak, "Sevgili gençler, Kasım ayı burs ve kredileriniz bu geceden itibaren hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Dinç günlerde kullanmanızı dilerim. Yeni kullanım yapacak arkadaşlarımız için ise son 2 gün, unutmayalım" dedi.

T.C. kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Kasım Cuma günü, “2” olanlar 7 Kasım Cumartesi, “4” olanlar 8 Kasım Pazar günü, “6” olanlar 9 Kasım Pazartesi günü, “8” olanlar 10 Kasım Salı günü ödemelerini alabilecek.

Yunus Emre Kartal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.