Kehanetler bitmek bilmiyor! Kahin Nicolas Aujla 2022'de olacakları tek tek saydı..!

Kehanetler bitmek bilmiyor! Kahin Nicolas Aujla 2022'de olacakları tek tek saydı..!

34 yaşındaki kahin Nicolas Aujla, kehanetleriyle şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Koronavirüsün dünyayı etkisi altına alacağını bilen kahin, salgının bitiş tarihini açıkladı. Kahin Nicolas Aujla, 2022'de Olacak Yeni Kehanetini Açıkladı

2019 senesinde “Dünyaca ünlü bir kilise yanacak” kehanetinde bulunan Nicolas Aujla, Fransa’nın başkenti Paris’teki ünlü Notre Dame Katedrali’nin yanmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Kilise yangınından sonra ise covid-19'unn ismi daha duyulmamışken genç kahin, dünyada 1 milyondan fazla can alan ölümcül bir salgının kapıda olduğunu söylemişti. 34 yaşındaki kahin, Çin ve Küba'daki depremleri, Londra'daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı bilmişti.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA...

Aujula’nın dünya gündemine yerleşen kehanetlerinde biri ise eski ABD başkanı Donald Turmp ile ilgiliydi. Trump’ın 2020 seçimlerini kaybedeceğini fakat gidişinin büyük ses getireceğini ön görmüştü. 2019'un sonunda, 2020 senesinin çok zor geçeceğini dile getiren Aujula, dünyanın dört bir yanında sokaklarda protesto gösterilerinin artarak devam edeceği kehanetinde bulunmuştu.

KORONAVİRÜSÜN BİTİŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

Aşı çalışmalarının hızlanması ve bütün dünyada kitleler halinde aşılanma faaliyetlerinin hızlanmasıyla covid-19 salgının sona ereceğini düşünenlere rağmen Aujla, 2022 yılına işaret etti. Aujla, covid-19 salgının 2022 senesinde biteceğini açıkladı.

RUHLARLA BAĞLANTIYA GEÇİYOR

Güney Londra’da yaşamakta olan Aujla, ruhlarla bağlantıya geçtiğini ve doğaüstü görüş yeteneğine sahip olduğunu savundu. Çocukluğundan itibaren kehanetleriyle çevresindekileri şaşırtmayı başardığını dile getiren Aujla, önce yaşamlarında Mısır kraliçesi, Fransız devriminde bir öğretmen, hizmetçi, geyik ve aslan olduğunu öne sürüyor. Hatta diğer bir evrende yaşadığını dahi iddia ediyor.

NİCOLAS AUJLA KİMDİR?

Nicolas Aujla kendini önceki hayatında bir uzaylı olduğunu iddia ediyor. İngiliz psişik Nicolas Aujula, 2019 bir çok kehanette bulunmuş ve bu kehanetleri doğru çıkmıştı. İngiltere'de yaşamakta olan 33 yaşındaki Nicolas Aujula, geçmiş yaşam retrospektif terapisti, hipnoz uzmanı ve astrologdur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.