Kırıkhan’da 7 mahalle karantinaya alındı

Kırıkhan’da 7 mahalle karantinaya alındı

 Hatay'ın Kırıkhan ilçesine Hıfzıssıhha kurulunca, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince, Ceyhanlı, Bektaşlı, Karadurmuşlu, İçada, Baldıran, Baldıran İskanı ve Kodallı mahallerini 14 günlük süreyle karantinaya alındı. Karantina altına alınan yerlerde .

 Hatay'ın Kırıkhan ilçesine Hıfzıssıhha kurulunca, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince, Ceyhanlı, Bektaşlı, Karadurmuşlu, İçada, Baldıran, Baldıran İskanı ve Kodallı mahallerini 14 günlük süreyle karantinaya alındı.

Karantina altına alınan yerlerde Millet görevlileri ve Millet hizmeti yapan personelin haricinde acele sağlık halleri dışarıda mahallelere antre ve çıkışlara müsaade edilmeyecektir. Mahallelerdeki ivedi sağlık hizmeti 112 acil Ambulans ekipleriyle sağlanacaktır. Ivedi olmayan sıhhat hizmetleri ise Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı elemanlarınca verilecektir.

Özel sektörde çalışan semt sakinleri kurumlarından alacakları “İş yerimizde aktif atama yapmaktadır” yazar doküman ve iş uygun çalıştığına dair SSK Hizmet dökümü belgesi ibraz ettiği takdirde antre ve çıkışlarına müsaade edilecektir.

İsmet Biçen
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.