Milyonlar Faydalanacak! Vodofone İnternet Dağıtıyor!Vodafone’dan 8GB Hediye İnternet Anında Cebinizde! Detaylar Haberimizde...

Milyonlar Faydalanacak! Vodofone İnternet Dağıtıyor!Vodafone’dan 8GB Hediye İnternet Anında Cebinizde! Detaylar Haberimizde...

Vodafone müşterilerine tek seferlik 8gb internet tanımlıyor. Hediye 8gb internet paketi nasıl alınır? Detayları haberimizde.

Pandemi nedeniyle herkesin evde kaldığı şu dönemlerde en büyük ihtiyaçlardan birisi internet paketleri oluyor. Evde internet kullanarak vakit geçiren vatandaşlara operatörlerde destek olmak amacıyla ücretsiz internet paketleri tanımlıyor. Vodafone’ da müşterilerine 8gb ücretsiz internet paketi tanımlıyor. İşte sunulan internet paketleri…

Vodafone Self Uygulaması 

Google Play Store üzerinden Vodafone Self Servis uygulamasını indirilip hediye internet paketlerinden yararlanılabilir.

E-Fatura Kullanıcılarına Özel

E-fatura veya SMS ile fatura alan müşterilerine Vodafone hediye internet paketleri tanımlamakta. 15 gün geçerli olan 1 GB internet fırsatından yararlanmak için, E-fatura kullanıcıları EFATURA boşluk EPOSTA adresi bilgisi girilerek 7000 ‘e SMS gönderilir. Eğer SMS fatura kullanıcıları için ise SMSFATURA yazıp 7000 e gönderilerek hediye internet paketlerinden faydalanılabilir.

Vodafone Yanımda

Vodafone Yanımda uygulaması hediye haftalık interneti tüm kullanıcılarına sunuyor. Uygulama içinden “Hediyelik Haftalık İnternet” sekmesine giriş yapılarak hediye internet paketi alınabilir. Ayrıca bunu her hafta tekrarlamak mümkündür.

Vodafone Ücretsiz Dakika

Bedava dakikaya Vodafone sistemi otomatik iptal etme özelliği tanımlıyor. Vodafone’un sunduğu hediye dakikayı almak için EVET yazarak 3785’e SMS atılması durumunda hediye dakika tanımlanacaktır.

Vodafone Hediye 8Gb

İlgili paketti belirtilen şartlarda kullanarak ücretsiz 8gb internet paketini hattınıza tanımlayabilirsiniz. Tek yapılması gereken paketin dolmaya yaklaştığı süreçte paketin iptal edilmesidir. Eğer paket iptal edilmez ise ödeme yapılması gerekir. SUPER2GB yazıp 3636 ya SMS atılarak hediye paket alınabilir. Paketin eski içeriği 2gb dır. Güncellenerek paketin içeriği 8gb internet olarak güncellenmiştir.

Vodafone 500MB 

500 MB internet paketi için tek yapılması gereken NET boşluk 500MB yazılarak 3636 ya gönderilmesidir. 

Sürpriz Bedava İnternet

SURPRIZ yazıp 6666 ya SMS atılması durumunda sürpriz paket ile internet paketi hediyesini alabilirsiniz. 

542 Dakika Hediye

İnternet paketlerinin dışında ayrıca hediye dakikalarda kazanma şansı mevcut. Herhangi bir ücret ödemeden 542DK yazıp 7000’e SMS gönderilmesi durumunda hediye 542 dakika hattınıza tanımlanacaktır.

Super2GB İptal İşlemi 

İlgili paketi iptal etmek için IPTAL SUPER2GB yazıp 3636’ya SMS atılması yeterlidir. SMS ile iptal edilmemesi halinde Vodafone Self Servis uygulaması kullanılabilir. Ayrıca ilgili paketi Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsiniz.

Mevcut 4,5G Müşterilerne Bedava İnternet

Sunulan paket ile 3 ay boyunca hediye internet paketi kullanabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulaması veya 3636 ya kısa mesaj atarak ilgili paketten faydalanabilirsiniz.

Vodafone Harca Kazan

Yükle harca kazan kampanyası kapsamında hem ücretsiz internet hem de ücretsiz dakika elde etmek mümkündür. Yapılan TL yüklemelerinde yüklenen TL miktarı 100 ile çarpılarak hediye internet olarak sunulmaktadır. Yüklenen tutarın 100 katı boyutunda internet kazanmak mümkündür. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.