Milyonlarca polis, hemşire, imam ve yeni mesleklere 3600 ek gösterge son dakika gelişmesi..!

Milyonlarca polis, hemşire, imam ve yeni mesleklere 3600 ek gösterge son dakika gelişmesi..!

Herkesi İlgilendiriyor! 3600 Ek Gösterge İle İlgili Son Dakika Gelişmesi! Birçok kişiyi ilgilendiren 3600 ek göstergesi hakkında yaşanan gelişme herkesi yakından ilgilendiriyor. 3600 ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda yeni detaylar ve liste ortaya çıktı. Bu çerçevede ek göstergesi artacak meslekler ve buna bağlı olarak diğer tüm detaylar yeni liste ile birlikte yayınlandı.

Bu yeni liste ile birlikte milyonları ilgilendiriyor olması gündemde hemen yer buldu. Emekli maaşları da ikramiyelerin zamlanacak olması ekonomik sıkıntı yaşayan milyonları heyecanlandırdı. 3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler buna bağlı olarak da meslek grubunda ek gösterge artışı ne olacak gibi sorular ile ilgili tüm detaylar belirginleşmeye başladı.

3600 Ek Gösterge Konusunu Masaya Yatırılacak

Kamu Personeli Danışma Kurulu kısa adı ile KPDK olarak bilinen kurul tarafından önümüzdeki ay 3600 ek gösterge konusu konuşulacak ve detaylar ortaya çıkacak.

Bu Detaylar Sizi De İlgilendiriyor Olabilir

Konuşulan konular arasında yer alan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkan Yardımcıları başta olmak üzere bununla birlikte Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Dil Kurumu gibi birçok kurum 4800'den 5300 çıkması masada yer alıyor. Bununla birlikte 4800'den 5300 çıkması aynı zamanda Türk Tarih Kurumu ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanları başta olmak üzere birçok kurumun ek göstergeleri artırılacak.  Bakanlıklarda görev yapan bu kişilerin ek göstergesinin 6400 olması söz konusu.

Kariyer Meslek Mensuplarının Ek Göstergesi 4800 Olacak

Ek göstergesi 4800 olacak meslek grupları da milyonlarca kişi tarafından merak ediliyordu. En az üç yıl süreli yükseköğrenim veren ve belirlenen şartlara bağlı şekilde atanan Başbakanlık, Bakanlık, Müsteşarlıkta görev alanların ek göstergeleri 4800 olacak şekilde artırılacak. Bunun yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bağımsız Genel Müdürlüklerde çalışanlarında ek göstergeleri 4800 olacak şekilde artıyor. Bununla birlikte Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere Büyük Şehir Belediye sınırları içinde yer alan Başbakanlık Uzmanları başta olmak üzere Millî Savunma Uzmanları, Yurt Dışı İşçi Hizmetleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzmanları ek göstergeleri 4800 olacak şekilde artıyor.

Sağlıkta, Avukatlarda 3600 Ek Gösterge Var!

Milyonları ilgilendiren bu gelişme aynı zamanda sağlık sektöründe hizmet veren ve avukatlık hizmetlerinde çalışanlarda da mevcut. Sağlık hizmetleri sınıfında kabul edinen bir diğer grup olan lisansiyerlerinin de ek göstergesi de 3600 olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.