Müge Anlı canlı yayında resmen krize girdi! Fatma Öz cinayeti tüm detaylarıyla açığa çıktı! Sevgilisi bir bir açıkladı!

Müge Anlı canlı yayında resmen krize girdi! Fatma Öz cinayeti tüm detaylarıyla açığa çıktı! Sevgilisi bir bir açıkladı!

Müge Anlı canlı yayında resmen krize girdi. Fatma Öz cinayeti bir bir açıklandı. Sır cinayeti meğerse sevgilisi planlamış. Ormanlık bir alanda cinayete kurban giden Fatma Öz haberinin detayları için okumaya devam edin..

Ekranların sevilen yüzü ve gündüz kuşağı programları arasında reyting rekorları kıran Müge Anlı Tatlı ile Sert yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sezon finaline az bir süre kala ve yaz sezonunun gelmesiyle ara verecek olan programda yine sular durulmuyor. Cinayetler ve perde arkasında yer alan sırlar bir bir açığa çıkıyor. Geçtiğimiz bölümde de aranan Fatma Öz açığa çıktı ve yakınlarına kötü haber verildi.   

grfdxdgtftf.jpg

40 günü aşkındır kayıp olan Fatma Öz bu süreçten itibaren aranıyordu. Kayıp olduğu günden bir süre sonra Müge Anlı programına kayıp ilanı olarak başvuruldu. Fatma Öz’ün ailesi bu durumun arkasında başka şeylerin olduğunu öne sürdü. Dedikleri gibi de oldu. 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin kendisini öldürdüğü iddia edildi. Bu durumun ortaya çıkmasıyla stüdyo resmen ayağa kalktı. 

hdtgtdhthg.jpg

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan iddianın gerçek yüzü açığa çıkınca Müge Anlı resmen baygınlık geçirdi. Fatma Öz’ün sevgilisi ise bu iddiaları yalanlamadı ve doğru olduğunu söyledi. Bu sözlerinin ardından: ‘’Allah’tan rahmet diliyorum ve yakınlarına başsağlığı temenni ediyorum’’ şeklinde açıklama yaptı. 

İlk günden bu yana merak edilen soru ise olayın nasıl gerçekleştiği konusuydu. Bu soruya ilişkin olarak sevgilisi ormanlık ve tenha bir alana götürdüğünü dile getirdi. Kadını kalbinden vurduğu ve eşyalarını ise yaktığı bir bir ortaya çıktı. Sevgilisi bu durumu başından savmak için ‘’Fatma Öz beni vur dedi’’ açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.