Müge Anlı canlı yayında Yazgül'ü evinden aldırdı! 15 yaşındaki kayıp genç kız o ailenin elinden söke söke alındı! Milyonların ağzı açık kaldı!

Müge Anlı canlı yayında Yazgül'ü evinden aldırdı! 15 yaşındaki kayıp genç kız o ailenin elinden söke söke alındı! Milyonların ağzı açık kaldı!

Müge Anlı canlı yayında evinden aldırdı! 8. sınıf öğrencisi kızın başka bir aileye gitmesi veya zorla götürülmesi sonucunda kayıp ilanı verilmişti. Bir ayı aşkın bir süredir kayıp olan kız hakkında arama kararı başlatıldı ve Müge Anlı sonunda o kızı buldu. İşte detaylar...

ATV ekranlarının vazgeçilmez gündüz kuşağı programı ve reyting rekorları kıran yapımı Müge Anlı yine skandal bir olay ile karşı karşıya kaldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında birçok sır açığa çıkartılmaya ve olaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son yaşanan hadise ise yürekleri resmen burktu ve hayranları sinir krizlerine soktu. Bir ayı aşkın bir süredir 8. sınıf öğrencisinin kayıp haberi üzerine ekipler harekete geçti. 37 gün sonra artık birçok şey açığa çıkmaya başladı. Hiç bilmediği bir eve giden kayıp kız hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunuldu. 

15 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Yazgül bir süredir kayıp. Arama uzun süredir devam ediyor. Programa dahil olan yakınları çarpıcı açıklamalarda ve şüphelendiği isimleri açıkladı. Hiç bilmediği bir haneye giden kızın kaynanası sinir bozucu iddialarda ve açıklamalarda bulundu. Müge Anlı kızın 21 yaşındaki bir erkeğin evinde kaldığını öğrencince derhal harekete geçti ve arama hemen başladı. 

uryjnyrjn.jpg

Canlı yayında evi basılan ailenin üyeleri baskınla alındı. 21 yaşındaki erkek ise olay yerinden hızla kaçmayı başardı. 15 yaşındaki Yazgül için tam tamına 65 bin Türk Lirası istendi. Kaynanası ‘’O kızı ben kendi çocuğum gibi uyuttum ve baktım’’ ifadelerini kulandı.  

Böyle bir durumu asla kabul etmeyen Müge Anlı ‘’ Böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. Kız daha reşit bile değil 18 yaşından küçük. O kız kimsenin yanında durmak istemiyorsa tek duracağı şey devlet olacaktır,’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.