Müge Anlı canlı yayından resmen kıpkırmızı oldu! Programa devam edemedi! Yaşananlar seyirciye yazıklar olsun dedirtti!

Müge Anlı canlı yayından resmen kıpkırmızı oldu! Programa devam edemedi! Yaşananlar seyirciye yazıklar olsun dedirtti!

Müge Anlı canlı yayından resmen kıpkırmızı oldu! Yaşanan olaylar karşısında şoke olan Anlı ne diyeceğini bilemedi. Olayların perde arkası ve tüm detayları haberimizde...

Ekranların sabah kuşağı programı ve sevilen yüzü Müge Anlı, yine gündem yaratan olaylar ile karşı karşıya kaldı. Bu seferki olay diğerlerinden farklı. Canlı yayında utançtan dolayı kıpkırmızı kesilen Müge Anlı olanlar karşısında ne diyeceğini bilemedi. Tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran ve şoke eden olay karşısında izleyenlerin ağzı resmen açık kaldı. Dün itibariyle ekranlara gelen bölümde yaşanan olaylar stüdyodaki izleyenleri de şoke etti. Müge Anlı bunlar karşısında ‘’yazıklar olsun’’ söylemini dile getirdi.  

maxresdefault-9.jpg

Müge Anlı yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam ederken yaşanan olaylar karşısında bazen kimsenin dayanacak durumu kalmıyor. Bu durumdan dolayı Müge Anlı yaşanan bu olay için ‘’bu programda bunları da mı duyacaktım?’’ sözlerini dile getirdi. Bu sözler karşısında olay ilginç bir hal alırken sosyal medyadan da takipçileri tarafından yapılan yorumlar ile gündem oldu. 

Yine bir sosyal medya vakası olarak karşımıza çıkan olayda internet üzerinden tanıştığı kişiye 195 bin lirasını kaptıran Semra Hanım, yardım istemek için Müge Anlı’nın yolunu tuttu. Ondan ve ekibinden yardım istedi. Anlı yaptığı araştırma sonucu kendisini Teğmen olarak tanıtan kişinin aslında TSK ile hiçbir bağının olmadığı ortaya çıktı. Evlenme niyetinde olduğunu dile getiren Semra hanım, kendisine tecavüz ettiğini de iddia ederek olayları daha da alevlendirdi. 

muge-anli-yi-bile-saskina-ceviren-dolandiricilik-14100179-2708-osd.jpg

Kendisini Teğmen olarak tanıtan Bozkurt, aldığı paralar karşısında ‘’ben ona çok para verdim bu yüzden misli misli geri aldım’’ ifadelerini kullandı. Olanlar karşısında şoka uğrayan Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum