Müge Anlı programında akılalmaz olay! Yaşlı kadın canlı yayında baygınlık geçirdi! Olanlara dayanamadı!

Müge Anlı programında akılalmaz olay! Yaşlı kadın canlı yayında baygınlık geçirdi! Olanlara dayanamadı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sular durulmuyor. Yine büyük bir hadisenin arkasındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Uzun süredir kayıp olan Seda'dan haber alınamıyor. İşte detaylar...

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finaline az bir süre kala yine şoke eden olaylar ile karşılaşmaya devam ediyor. Yeni bölümlerine yine büyük sırlar ve itiraflar ağızlardan dökülüyor. Geldiğimiz noktada Müge Anlı şoke eden olaylar ile karşılaşıyor. Kayıp olan kaıdndan haber alınamadığından dolayı canlı yayında baygınlık geçirenler oldu. Olduğu yere bayılan kadın resmen stüdyonun elinin ayağının dolanmasına sebebiyet verdi. 

14 günü aşkın bir süredir kayıp olan Seda adındaki kadından haber alınmaması sebebiyle anne ve babası Müge Anlı’ya başvurdu. 40 yaşındaki Seda’nın henüz nerede olduğu bilinmiyor ve bu konuyla alakalı olan İbrahim Bey’de Seda’nın anne ve babasından helallik istiyordu. İbrahim ayrıca aralarında herhangi bir şey olmadığını da canlı yayında açıkladı. Canlı yayına bağlanan eşi Seda’nın amcasına kaçtığı ve geri dönmeyeceğini dile getirdi.  

Müge Anlı ve ekibinin ekranlara bulunması için koyduğu fotoğrafa stüdyodaki bir isimden tepki geldi: ‘’Boyun posun devrilsin. Şunun gözlerine bir bakın’’ diyerek Arzu Hanım içindeki sitemi ortaya çıkardı. Daha sonra ise bu strese daha fazla dayanamayarak olduğu yere yığıldı.  

Canlı yayında yaşanan bu tatsız hadise sonra acil durum ekipleri derhal olaya müdahale ederek hastaneye sevk etti. Durumunun iyi olduğu belirtildi ve yaşadığı stres kaynaklı bir rahatsızlık geçirdiği açıklandı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum