Müge Anlı programında sular durulmuyor! Oğlu canlı yayında itiraf etti! Cinayet itirafı ortalığı karıştırdı!

Müge Anlı programında sular durulmuyor! Oğlu canlı yayında itiraf etti! Cinayet itirafı ortalığı karıştırdı!

Müge Anlı programında sular durulmuyor. Yine bir sır perdesi daha ortaya çıkıyor ve Anlı ile ekibi bu olayın aydınlatılması için uğraşıyor. Cinayet ve uyuşturucunun işin içinde olduğu olayın detayları haberimizde..

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde başka bir olay ile karşı karşıya kalan Anlı o anlarda resmen buz kesti. Yeni bir hadise ortaya çıktı. Yusuf Bey anne ve babasının günlerdir ortada olmadığını belirterek Müge Anlı’nın programına dahil oldu. Bu konuda ‘’Korkuyorum’’ ifadelerini kullanarak stüdyodaki herkesin şoke olmasına sebep oldu. Yusuf Bey bu işin arkasında seri katilin olduğunu öne sürdü ve bir an önce anne ve babasının bulunmasını istedi. 

Yusuf Bey için bir tehdit mektubunun da ortaya çıkması işleri karıştırdı. ‘’Şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum.  Ya beni öldür ya da başkasına yaptır’ ifadelerinin yer aldığı mektup herkesin donuk kalmasına sebep oldu. İşin aslını anlat dediklerin de ise Yusuf: ‘’İşin içinde uyuşturucu maddeler var. Babam bu uyuşturucu maddeleri bulup evine getiriyor. Nafiz’de bunları bulup çalıyor. Ancak Nafiz sonraki açıklamalarında onları ben bulmadım ve ben çalmadım’’ ifadelerini kullanıyor. 

muge-anli-da-aranan-kayip-adam-seri-katil-cikti-14159872-2875-m.jpg

Suçu iki tarafta birbirlerinin üzerine atıyor. Olayın aydınlatması için Anlı ve ekibi çalışmaya başlıyor. Arka planda çok fazla iddia ve tehdit yer alıyor. Dolayısıyla bu işi çözmek biraz zaman alabiliri ifadeleri kullanıyor. 

Yusuf Bey babasının suçlarını bir bir ortaya döküyor. Uyuşturucu meselesi yüzünden kadının kolunu kopardığını iddia ediyor. Daha sonra da Kayseri civarında yakayı ele verdiğini açıklıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.